Luk fuldskærm Solgt

Flot lejlighed i det skønne nye område på Østre Havn

Den skønne lejlighed er beliggende i det nye område ved Østre Havn. En hel ny bydel som har været i rivende udvikling i de seneste år. Der er noget helt særligt over at gå en tur i med alle de nye bygninger på den ene side og vandet på den anden. Her er en særlig ro - og det endda midt i byen.


I bydelen findes flere dagligvareforretninger, masser af små "madsteder" samt Lagkagehuset. Østre Havn er det nye "in sted" i byen.


Lejligheden er virkelig godt indrettet og man har virkelig formået at udnytte alle lejlighedens 106 kvm. til fulde. Via rummelig entré er der adgang til et virkelig lækkert og moderne badeværelse, som er indrettet med både masser af bordplads, stor bruseniche og vaskesøjle.
Fra entréen er der ligeledes adgang til huset store opholdsrum, som er smart indrettet med køkken i midten af lejligheden med en stor køkken ø og masser af skabsplads. På den ene side af køkkenet er der god spiseplads og direkte udgang til stor terrasse med udsigt til fjorden.


I den anden ende af lejligheden er stuen indrettet - her er god plads til sofa-arrangement og her er et flot stort vinduesparti.
I lejligheden er der 2 store værelse. Det ene er indrettet til soveværelse og det andet med gæsteseng og masser af skabe.


Der er mulighed for tilkøb af brugsret til parkeringsplads i parkeringskælderen. For nærmere information kontakt ejendomsmægleren.


For fremvisning ring allerede i dag til Morten Vingaard på mobil: 54 55 60 30.
LÆS MERE

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING