Luk fuldskærm Solgt

STILFULD VILLA NÆR ROTUNDEN I DET ATTRAKTIVE HASSERIS

I et trygt og eftertragtet nabolag ligger denne familievilla perfekt placeret, tæt på hverdagens nødvendiger og skøn natur; her sætter roen og de rare grønne omgivelser rammerne for et godt familieliv. I denne rummelige bolig er der masser af plads og luft til den store børnefamilie; den geniale indretning skaber rum til tiltrængt samvær og hyggelige stunder med hinanden og får hverdagen til at løbe lidt mere gnidningsfrit.

Huset emmer af en særlig lune og stemning, som strømmer gennem hvert rum i det dejlige hjem. Villaens tidløse og gennemtænkte indretning gør det attraktivt og overkommeligt at flytte ind i, og gør det nemt at sætte jeres helt eget præg på ny, med forskellige farver og materialer. Husets lyse trægulve, fine vindueskroge og store vinduespartier åbner hjemmet op, og trækker naturen og lyset helt indenfor.

Den store stue rummer mange funktioner; her er der både plads til familiesamvær i sofaen med Disney Sjov og råhygge, eller en dejlig komsammen med venner og familie ved den hyggelige spiseplads. Uanset hvor man befinder sig i stuen, er man garanteret en smuk udsigt ud over haven og himlen året rundt, der forandres af årstidens seværdige og særprægede skifte.

Med den smarte voksenafdeling, kan forældre få privatliv og fred, med eget lækre badeværelse, mens børne-og teenagelivet kan få lov til at blomstre og boltre sig i den anden afdeling med tre værelser. Enkelt og velindrettet badeværelse, samt bryggers med vaskefaciliteter til hverdagens mere trivielle gøremål.

Køkkenet har det hele: Moderne lyse partier med rigeligt skabsplads, gode hvidevarer, samt en fin spiseplads, så der aldrig er langt fra en god morgenstund med nybrygget kaffe til de voksne og nærende morgenmad til alle familiemedlemmer.

Huset byder også på en fin have med plads til boldspil for børn og barnlige sjæle, samt fine bede til personen med grønne fingre. Når solens stråler strømmer ind i den åbne stue, kan livet da også nydes videre ude på den gode terrasse, som lægger op til grillaften under åben himmel og stjernekiggeri om sommeren, når Danmark er bedst. Carport, kælder og udhus til at pleje den pladskrævende hobby eller gør-det-selv-genet. Start jeres nye familieliv op i denne herlige helhed. Giv jer trygt og nemt hen til freden og samværet med hinanden i denne perle i det dejlige Hasseris.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING