Luk fuldskærm Solgt

SKØN UDSIGTSVILLA PÅ TOPPEN AF EFTERTRAGTEDE GUG - 180 GRADERS PANORAMAUDSIGT!

Endelig udbydes der igen en af de få eftertragtede udsigtsvillaer på toppen af Gug!

Her på Plutonvej får du en yderst gedigen og indflytningsklar villa, som ikke bare lever op til dine krav og basale behov, men som har noget særligt over sig - nemlig en fremragende beliggenhed og en fænomenal panoramaudsigt over både marker og by - SKAL OPLEVES.

Ejendommen ligger i bunden af blind stikvej i et af Gugs allermest eftertragtede og polulære villakvarterer. Glem således alt om trafikstøj, gennemkørende biler og andre forstyrrende elementer - her spiller ungerne bold på vejen uden at skulle tage nogle hensyn. Her bor du med det nyligt etablerede og yderst mondæne Gug Alper som nærmest nabo, hvor der de senere år er bygget den ene klassevilla efter den anden og idag rummer flere boliger til tocifrede millionbeløb. Området er præget af smuk natur, lækre stisystemer mv.

Gennemrenoveret bolig til børnefamilien - absolut indflytningsklar - du skal bare bestille flyttebilen.

Lækre detaljer, spændende arkitektur, lys og luft - og en gedigen kvalitet, som betyder, at det hele kan tåle at blive brugt; også af en travl og aktiv børnefamilie. Alt det, og en udsigt, man aldrig får nok af. Villaen er meget omhyggeligt og vellykket renoveret - og så har den områdets, måske byens, bedste udsigt ud over grønne områder/byens tage, og store vinduespartier, som betyder, at den omkringliggende natur er en integreret del af husets atmosfære; man ved godt, der ikke er langt, når man skal ned efter mælk, til koncert, på café eller i skole, men der er intet ved udsigten, der afslører, hvor centralt boligen ligger i forhold til hverdagslogistikken.

De store linjer er lækre og æstetisk indbydende, men det hele tåler - også - et nærmere eftersyn; Vola-armaturer, små designdetaljer, indbygningsspots og ovenlys, og de varme, nordiske materialer giver huset en varm og indbydende atmosfære, som man med det samme føler sig hjemme i. Kvadratmeterne er godt disponeret og fordeler sig på entré, køkkenalrum, spise- og opholdsstue med fremragende udsigt, bryggers, hvor hverdagsrod kan stuves lidt af vejen, hvis behovet opstår, soveværelse og værelsesafdeling med tre værelser og badeværelse.

Der er anlagt skøn udsigtsterrasse ugeneret bag huset og en masser små, lækre uderum, hvor udsigten og fornemmelsen af højt til himlen kan nydes - også i eget selskab.

Absolut uforstyrret og naturligt afskærmet have, hvor der er plads til det meste; leg og afslapning, grillhygge og gæster - og til at restituere i ro og mag om eftermiddagen, når hverdagen føles særligt hektisk. Det er den sjældent her; på en sommerdag dufter kvarteret af nyslået græs og nogen, der griller akkompagneret af fuglesang, småsnak og børn, der leger - ikke meget andet.

Trygt og hyggeligt nabolag i et særligt hjørne af byen, hvor alting ofte ser lidt lysere - og mere betagende - ud; I bliver glade for den udsigt!

For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Bo Lynge på mobil: 2120 0808.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING