Luk fuldskærm Solgt

DEN UDSIGT… og det hus!

Gennemrenoveret bolig til børnefamilien~
Lækre detaljer, spændende arkitektur, lys og luft - og en gedigen kvalitet, som betyder, at det hele kan tåle at blive brugt; også af en travl og aktiv børnefamilie. Alt det, og en udsigt, man aldrig får nok af…
Villaen er meget omhyggeligt og vellykket renoveret - og så har den områdets, måske byens, bedste udsigt ud over grønne områder/byens tage, og store vinduespartier, som betyder, at den omkringliggende natur er en integreret del af husets atmosfære; man ved godt, der ikke er langt, når man skal ned efter mælk, til koncert, på café eller i skole, men der er intet ved udsigten, der afslører, hvor centralt boligen ligger i forhold til hverdagslogistikken.
De store linjer er lækre og æstetisk indbydende, men det hele tåler - også - et nærmere eftersyn; Vola-armaturer, små designdetaljer - som trælamellerne i loftet - biopejs, indbygningsspots og ovenlys, og de varme, nordiske materialer giver huset en varm og indbydende atmosfære, som man med det samme føler sig hjemme i.
Kvadratmeterne er godt disponeret og fordeler sig på entré, køkkenalrum, spise- og opholdsstue med pejs, bryggers og kontor med viktualierums- eller pulterkammerpotentiale, hvor hverdagsrod kan stuves lidt af vejen, hvis behovet opstår, soveværelse med eget badeværelse og værelsesafdeling med to værelser og badeværelse.
Der er anlagt terrasse mod noget nær alle verdenshjørner - og der er udgang fra både værelser, stue og alrum, så der kan indrettes små uderum, hvor udsigten og fornemmelsen af højt til himlen kan nydes - også i eget selskab.
Absolut uforstyrret og naturligt afskærmet have, hvor der er plads til det meste; leg og afslapning, grillhygge og gæster - og til at restituere i ro og mag om eftermiddagen, når hverdagen føles særligt hektisk. Det er den sjældent her; på en sommerdag dufter kvarteret af nyslået græs og nogen, der griller akkompagneret af fuglesang, småsnak og børn, der leger - ikke meget andet.
Trygt og hyggeligt nabolag i et særligt hjørne af byen, hvor alting ofte ser lidt lysere - og mere betagende - ud; I bliver glade for den udsigt! Terrasse delvist overdækket. Integreret carport, så husets indgang er under tag.~
For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING