Luk fuldskærm

MARKANT OG IKONISK PATRICIERVILLA I INDRE HASSERIS - BLANDT DE FLOTTESTE, DER FINDES..

En solrig sommerdag, hvor fuglene pipper og himlen lige er lidt ekstra blå, går du forbi denne skønne gule villa. Betaget af de smukke facader og det indbydende indtryk ser du ind af køkkenvinduet, hvor huset emmer af liv. Her kører røremaskinen, der dufter af nybagt brød og der nynnes med på højtalernes musik. Omme fra haven kan der høres grin og skrål, hvor venner er samlet om den lille bålplads, der skåles på terrassen og plaskes i poolen. Her er liv, her er grin og her er glæde.

Velkommen til livet på Rafns Alle!

Denne ikoniske villa "Bøgevang" gør bogstavelig talt hverdagen til en fest og giver lyst, plads og tid til at holde af livet og hinanden. Med intet mindre end 268 km2, er der plads til både de store familiedrømme, hjemmekontoret og hobbyerne.~Villaen kan rumme både hverdag og fest, og det kommer til udtryk i alle detaljer. Fra de store værelser, hvor der bliver plads til både cocktailkjolen og regnjakken i skabene, til den charmerende vinkælder, dejlige swimmingpool og skønne terrasse. Omkring terrassen og i den idylliske have kan familien samles om leg, boldspil og afslapning, men her kaldes også på grill, grin og godt selskab på lange sommeraftener.

Indenfor giver de overdådige stuer plads til de helt store selskaber, men ikke desto mindre også rummet til at samles om kortspil, kaffe og lektiehjælp. Når solens stråler for alvor skal nydes, så er det oplagt at gøre det på den dejlige altan med udsigt over haven.~Med hverdagsdistance til alt der behøves i dagligdagen, bliver det nemt og ligetil.~

Denne skønne villa skal simpelthen opleves!
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

[email protected]


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING