Luk fuldskærm Solgt

MAJESTÆTISK PRAGTEJENDOM MED PARKLIGNENDE HAVE I INDRE HASSERIS!

Forestil dig en forårsdag, hvor alle træer og buske er sprunget ud. Hvor folk smiler ekstra venligt til hinanden, og hvor solen skinner fra en klar, lyseblå himmel. Du kommer hjem fra arbejde eller måske en hyggelig dag i midtbyen ti minutters gang herfra. Og allerede inden du træder indenfor, bliver smilet på dine læber endnu bredere. For det er altid en særlig udsøgt at fornøjelse at komme hjem til denne pragtejendom på Rafns Alle.


Velkommen til Hasseris. Så enkelt kan det siges. I al beskedenhed er ejendommen her indbegrebet af alt det Hasseris er og kan. Læn dig tilbage og lad dig imponere af denne pragtfulde klassevilla.


Foran dig ser du nemlig resultatet af en stræbsom og perfektionistisk murermesters flittige indsats og dedikation til sit fag - helt tilbage dengang, hvor man virkelig kunne bygge huse! Boligen her er bygget til at imponere og begejstre - og gør det uden større besvær. Villaen er markant og signifikant og indgyder umiddelbar respekt fra første øjekast. Her er absolut intet overladt til tilfældighederne - det oplever du straks.


Beliggende på en af de vel nok bedste og mest eftertragtede placeringer i Indre Hasseris omkring Klostermarken, finder du denne imponerende luksusbolig. Boligen er placeret i herskabelige omgivelser på meget stor parklignende grund på knap 1.800 kvm med gode terrasser, grønne oaser og med tilhørende luksuriøst pool og sunbed område.


Ejendommen er placeret langt tilbage på grunden, hvilket både giver et markant udtryk samt skærmer dig fra den anelse trafik der kan følge med at bo så centralt i byen. Via elegant svungen sti ankommer du til det smukke indgangsparti til ejendommen. Du føres til hoveddøren, hvorfra du entrerer huset via den lækre hall. Her kan du i luksuriøse rammer byde dine gæster velkommen. Straks du træder ind får du en forsmag på hvad du har i vente...!


Boligen har så mange facetter at det næsten ikke lader sig gøre at beskrive dem indenfor de forholdsvist snævre begrænsninger vi er underlagt i denne salgsopstilling. Føler du dig inspireret af billeder og tekst, er det eneste rigtige derfor at kontakte os og opleve den fantastiske bolig ved selvsyn.


Indehaver Bo Lynge står klar til at give dig en boligoplevelse i særklasse. Kontakt ham for en fremvisning på 2120 0808.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING