Luk fuldskærm Solgt

MÅSKE DET BEDSTE EJERLEJLIGHEDSKØB I AALBORG PT!

Her er et ægte nordjysk tilbud, der er til at forstå.!

Her får du nemlig hele 69 kvm total indflytningsklar ejerlejlighed i 9000 aalborg til kun godt 900.000.! Det er altså kun godt 13.000/m2.

Lejligheden er særligt oplagt til enten studiebolig eller investering, men kan også sagtens bruges som en nem og overkommelig bolig for det modne publikum, der har solgt parcelhuset og som ønsker en nem og overskuelig bolig.

Sælger har netop malet hele lejligheden og nyslebet alle gulve. Du skal dermed ikke have en krone op af lommen i "indflytningsudgifter". Lejligheden står tom og kan overtages med en uges varsel.

Den hyggelige lejlighed på Revlingbakken - tæt på både skov og byen, ligger i et dejligt roligt område med gode parkeringsforhold. Her er du tæt på alt lige fa lokalt indkøb, skov og offentlig transport til motorvej i begge retninger, Zoo, City Syd og Aalborg C mv.

Fra entreen er der adgang til alle lejlighedens rum. Dejlig stue som ligger i åben forbindelse med lyst og rummeligt køkken. I det store opholdsrum er der således god plads til både sofagruppe og spisebord. Badeværelse med lyse fliser og bruseplads. Soveværelse med store vinduespartier og plads til hjemmekontor.

Lejligheden ligger i skønne omgivelser med masser af muligheder for gåture i naturen og skønne fællesarealer med terrasse og grillplads.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING