Luk fuldskærm NYHED

FREMRAGENDE PANORAMA UDSIGTSLEJLIGHED I ABSOLUT TOPKLASSE - KOMROMISLØST ISTANDSAT OG MODERNISERET!

Nu har du endelig muligheden for at erhverve en af de meget eftertragtede udsigtslejligheder på Sofievej, som kun meget sjældent udbydes til salg via det officielle marked. Læg dertil at der her tale om en totalt istandsat luksuslejlighed med alt hvad hjertet kan begære, og du er ikke længere i tvivl om hvorfor du skal skynde dig at bestille en fremvisning på denne nyhed.

Boligen ligger i et større lejlighedskompleks i den populære Aalborg bydel Vejgaard. Her er der styr på alt det administrative og du vil opleve at alt kører superprofessionelt - intet er overladt til tilfældighederne. Ejendommen fremstår vel vedligeholdt og har netop fået udskiftet kloakker, faldstammer og øvrig rørføring. Nuværende ejer har i den anledning betalt nærværende lejligheds andel på ca. 58.000. I ejerforeningen er der elevator, store, grønne fællesarealer og masser af parkeringspladser for både beboere og deres gæster på området.

Boligen byder velkommen via fin entre med plads til at hænge overtøjet. Herfra er der adgang til boligens hjerte, det store åbne køkken/alrum og stue miljø. Her vil du nyde at tilbringe langt de fleste af de vågne timer. Fra stuen er der udgang til en lækker altan, hvorfra du kan nyde udsigten ind over by og skov. Stort soveværelse med adgang til lækker walk-in-closet skabsløsning.

Luksuriøst badeværelse med et væld af moderne og smarte løsninger. Langt over hvad man normalt ser for lejligheder af denne type og størrelse. Køkkenet er udført i hvide elementer med massiv træbordplade og fine hvidevarer. Lejligheden har endvidere ny el overalt og masser af smarte lysdetaljer, spots mv.

Denne lejlighed er en ener og fortjener absolut et besøg. Men vent ikke for længe, den er hurtigt solgt.

Kontakt ejendomsmægler Bo Lynge på 2120 0808 for en fremvisning af denne perle.
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING