Luk fuldskærm Solgt

I BYENS BAGHAVE - lækker lejlighed med brugsret til egen parkeringsplads og altan

I bor i byens baghave. Der er få minutter til havnefronten - der summer af liv. Bypark, arkitektur i verdensklasse, gastronomi og havnebad - her kan I sagtens spendere en stor del af sommeren, og så er der bycentrum til den anden side - men også en overraskende og uforstyrret ro i gårdhaven, som I deler med de andre i boligkomplekset. Der er mulighed for et fint fællesskab - og når I trænger mest til at være jer selv, er der lækker og solrig altan i lejligheden; og den deler I ikke med nogen.
Alt er lyst og lækkert - moderne og indbydende, så I kan flytte direkte ind og nyde udsigten ud over byens tage, fornemmelsen af lys og luft, der er indbygget i lejlighedens kvadratmeterdisponering - og nogle i øvrigt velvalgte kvalitetsmaterialer, som er harmonisk afstemt i hele boligen.
Kvadratmeterne fordeler sig på en fin entré med god garderobeplads, et lækkert køkken med moderne og vedligeholdelsesnemt inventar og lækre hvidevarer, en lys og rummelig opholdsstue med altan og store vinduespartier, badeværelse med vaskefaciliteter og to lyse værelser.
Lækre trægulve, hvidmalede vægge og lofter og masser af naturligt lys. Funktionelt indrettet med god skabsplads på både badeværelse, i køkken og på begge værelser.
Havemøbler i gården, som er velanlagt, så der er fin mulighed for at opholde sig uforstyrret - også i eget selskab.
En lækker og ukompliceret bolig, som I kan flytte direkte ind i. God diversitet blandt beboerne - en fin blanding af folk i alle aldre, og en lille børnefamilies behov kan fint forenes med boligens indretning og beliggenhed. 1. sals-beliggenheden betyder, at I får masser af lys ind i lejligheden, og at der ikke er langt op eller ned - men til gengæld en dejlig ugenert fornemmelse, fordi I er hævet fra gadeplan.~
Til lejligheden følger brugsret til parkeringsplads i parkeringskælder, som man nemt kommer til enten via trappe eller bygningens elevator. Endvidere følger godt kælderrum.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING