Luk fuldskærm Solgt

LÆKKER ANDEL I BYEN - tæt på havnemiljøet

Lys og velindrettet andelsbolig i en sund og velfungerende forening med styr på økonomien og prioriteterne. Lejligheden ligger i en attraktiv del af byen - lige der, hvor der ikke er langt til noget; heller i havnemiljø, kulturliv og vandsportsmuligheder.

Lejlighedens kvadratmeter er veldisponerede og fordeler sig på entré med skabsplads, et godt køkken/alrum og en hyggelig opholdsstue med solrig altan og udsigt, tidssvarende og rummeligt badeværelse med vaskefaciliteter, moderne materialer og fin skabsplads. To gode værelser - begge med masser af naturligt lys og god indretningsplads.

Det er fedt at være ung i Aalborg C., og hvis man bor lige her, så er man virkelig en del af byens liv og puls - men man behøver hverken være studerende eller under 30 for at trives; bydelen er fredfyldt og hyggelig, og hvis man flytter ind som børnefamilie, er man langt fra de første.

Alt sundt, tidssvarende og velholdt. Lejligheden er nem at overtage - og den kan ubesværet indrettes efter egne præferencer.~
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING