Luk fuldskærm Solgt

VILLA MED UDSØGT ELEGANCE


Vidunderlig villa til jer, der sætter pris på elegance, romance og plads til det hele. I den hvidmalede murstensvilla fra 2012 er her hverdags-sofistikeret på den bedste måde.

Ejendommens facon er imponerende med de varierende niveauer, det forskudte sollys fra de velvinklede vinduer og den gennemgående tydelige smag for luksus, der gennemstrømmer hele herligheden. Ved den rummelige spiseplads i køkkenalrummet f.eks., giver den smukt indbyggede pejs et hint om villaens overskud og det gode øje for detaljer. Dertil har det ene af de to badeværelser et smukt nedsænket badekar, hvor I roligt kan lade duftlys og boblebade finde vej og nyde den rene intimitet og kropslige ro. Standarden her er med andre ord høj - med overbliksgivende loftspots overalt, sildebensparketgulve og store indbyggede skabe i flere af de fem værelser. Her er plads til kontor, træningsrum, gæster eller en god håndfuld børn, der roligt kan lege rundt på den omkransende grønne grund, der desuden har flere gode bede. Så yndlingsrosen og rosmarin, som I let kan høste direkte ind til madlavningen i køkkenet, der står anormalt skarpt, veludstyret og med god, social køkkenø.

Omkring køkken- og stuerummet får I flere steder udgang til de lækre terrasseområder, der, med deres store variation af funktioner, garanterer jer plads til både at sole, grille, læse i læ eller pynte med blomster. Nyd et iskoldt glas rosé her, mens bøfferne sitrer på grillen, og vennerne er på vej. Parker nemt og ubesværet i den store garage med automatiske porte. Dertil er her skur, bryggers og udhus. Lev her i den vidunderlige villas lys, i den lækre elegance og med de perfekte detaljer, der giver familielivet en livlig og farverig substans.~
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING