Luk fuldskærm

Fantastisk lejlighed med både altan, egen have og carport

Trænger du til, at der skal ske en forandring i dit liv? Er det tid til nye omgivelser? Er huset blevet for stort eller bor du i lejlighed og mangler lidt udeliv, så skal du læse med her - en helt særlig lejlighed er nemlig kommet til salg.

Lejligheden er beliggende i Kærby/Hobrovejskvarteret og har derfor kort afstand til alt! Der er indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet og Midtbyen nåes med en rask gåtur. Holder man af gåture i naturen, er der kort afstand til både Mølleparken og Kildeparken - tænk at man kan bo så centralt samtidig med, at man nemt kan komme ud i den fri natur. Kvarteret er trygt og godt og her bor alt fra unge mennesker til børnefamilier.

Fra entréen er der trappe op til husets opholdsrum. Her er åbent køkken med spiseplads og udgang til solrig altan, hvor det er muligt at nyde solens stråler det meste af dagen. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet og er nem at indrette og gøre hyggelig. På denne etage findes desuden virkeligt stort badeværelse med god bruseniche.

Går vi en etage op finder vi lejlighedens værelsesafdeling. Her er 2 fine værelser samt et stort repos med mange indretningsmuligheder.

Som noget helt særligt, så har man sin helt egen og meget solrige have, hvor man kan få mange timer til at gå med at nyde sommeren. Haven er virkelig smuk med mange planter og frugttræer - her er flere terrasser.

Man har desuden egen carport og eget skur.

For fremvisning kontakt ejendomsmægler Mai Hallberg Møller allerede i dag på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING