Luk fuldskærm Solgt

Perfekt villa til børnefamilien - her er alt hvad man har brug for

Støvring er en by som i de sidste mange år har været igennem en rivende udvikling. Her er alt hvad man har brug for i det daglige, mange forskellige dagligvareforretninger, specialforretninger, skole, og daginstitutioner - Måske netop derfor vælger mange unge mennesker at flytte til byen.


Huset her er beliggende tæt på centrum og der er derfor kort afstand til alt, hvad byen kan tilbyde. Støvring er kendt for sine veludbyggede stisystemer og skolen ligger tæt på.


Fra entréen, som er lys og rummelig, er der adgang til husets køkken - køkkenet er godt indbrettet med skabe og alt i hårde hvidevarer. I umiddelbar forbindelse med køkkenet finder man spisestue/stue. Her er masser af plads og mange muligheder for indretning. Sælger har netop isat nyt vinduesparti i stuen, som giver et fantastisk rumfornemmelse og følelsen af at den flotte træterrasse næsten er en del af stuen. I rummet er der desuden brændeovn, så hvad enten der er sommer eller vinter, så er rummet fantastisk.


I værelsesafdelingen har sælger lagt nye gulve - det ser meget flot ud. Her er 3 gode værelser samt et åbent kontor. I dag benyttes et af værelserne til skabsværelse, men kan nemt omdannes til børneværelse. I denne afdeling finder vi også husets badeværelse.


Til huset følger både garage og godt skur. Haven er hyggelig og her er god plads til hygge for både børn og voksne.


For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MAI HALLBERG MØLLER

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM MAI

+45 +45 25 53 49 94

mhm@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING