Luk fuldskærm Solgt

TRENDIGT OG SAMTIDIGT SIMPELT FRITIDSHUS - TÆT PÅ VESKYSTEN

Enestående beliggenhed i Nørre Lyngby, med få hundrede meter til vestkysten og vandet. Fritidshuset er placeret på en skøn åben grund, med masser af muligheder for aktiviteter til både børn og voksne.

Tag dig nu endelig god tid. Nyd sensommersolen på terrassen, Vesterhavsnaturen - og hinanden. Se frem til særlige somre, og fyld huset med oplevelser og mennesker, I holder af. Det hyggelige sommerhus ligger lige midt i den ro, de fleste af os godt kan længes efter i en lidt for travl hverdag, og det føles som et fristed. Der er ingen grund til stress og jag, her skal man bare nyde det simple sommerhus-liv. Grunden er stor, og terrassen er solrig og velanlagt, så der er plads til både afslapning, grillhygge og gæster.

Indenfor kan I indrette jer på nogle charmerende og sommerhushyggelige kvadratmeter og en æstetik, der matcher de flestes ide om et traditionelt, lyst - men også moderne og funktionelt fristed, så det er nemt at rykke ind og føle sig hjemme - selvom man jo heldigvis ikke helt er det. Kvadratmeterne er godt og hyggeligt disponeret, og fordeler sig på en lille entré med åben forbindelse til køkken, opholdsstuen, og de omkringliggende værelser. Stuen byder på en intim atmosfære med nostalgisk brændeovn. Huset har et fint lille, lyst og tidssvarende badeværelse med bruseniche og tre dejlige værelser. Hvidmalet træværk, lyst inventar og trægulv, lysindfald fra alle sider - og en omkringliggende natur, der er en integreret del af husets atmosfære. Det er næsten umuligt ikke at tage den med ro.

I er omgivet af fristedsfornemmelse, stranden er en af Europas lækreste, og der er ikke langt, når I længes efter en svalende dukkert; faktisk er der slentre- og cykelafstand til det meste. Fint udhus på grunden. Overskuelig grund, der ikke kræver den store vedligehold. Et gedigent og sundt sommerhus, som er ukompliceret at overtage - og som nemt anvendes som en lille helårsretræte, hvor der er plads til at lade op til hverdagen i Vesterhavsluft og en ro, der ellers er sjælden. Kort afstand til Løkken by, Fårup Sommerland og andre spændende attraktioner, som sommerlandet- Nordjylland har at byde på. Så der er masser af adspredelse for alle aldre, og derfor mulighed for at bruge huset flittigt og i samlet flok.

Her får du et prisbilligt og super charmerende og hyggeligt sommerhus i top, tæt på populære Løkken.
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING