Luk fuldskærm

SKØN 4-VÆRELSES LEJLIGHED I EFTERTRAGTEDE OG SUPER CENTRALE VESTERÅ!

Ønsker du at bo helt centralt i Aalborg, gaden hvor de lækre restauranter og caféer ligger og gågadens pulserende liv leves, så er Vesterå 22, 2. sal en oplagt mulighed. Havnemiljøet blomstrer i disse dage og det ene event efter det andet bliver holdt ved vandet, som trækker et hav af mennesker til. Koncerter, store krydstogtskibe ankommer, senest Tall Ship Race og man kan blive ved med at nævne ting som sker få hundrede meter fra en.

Forestil dig hvor let og bekvemt det er at uanset hvilket behov du føler trang til at dække, så nås det indenfor 100 meter fra din bopæl. Forestil dig, hvor let det er at komme hjem fra dine byture, når andre forgæves står i kø efter en taxa som ikke findes. Forestil dig aldrig at skulle bekymre dig om, hvorvidt bussen mon kører - og om den kører til døren ved dit aktuelle bestemmelsessted - du er indifferent - det tager dig kortere tid at spadsere derhen end at finde en tyver i lommen. Dette er definitionen af Aalborg, et sammensurium og overflødighedshorn af shopping, kultur, gastronomi, sport, arkitektur. Velkommen til orkanens øje, metropolen.

Velkommen: En lille fin entre giver adgang til soveværelse og skøn stue. Herfra er der adgang til køkkenet, så man nemt kan lave mad og anrette i stuen. Fint badeværelse med bruseniche. Lille gang som giver adgang til yderligere 2 værelser.

En super fin lejlighed i hjertet af Aalborg, bestil allerede i dag en fremvisning hos Bo Lynge på 21200808.
LÆS MERE

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dk


BESTIL FREMVISNING
HENT DOKUMENTER

SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING