Luk fuldskærm Solgt

Perfekt beliggende lejlighed til det rendyrkede bymenneske!

Forestil dig hvor let og bekvemt det er, at uanset hvilket behov du føler trang til at dække, så nås det indenfor 100 meter fra din bopæl. Forestil dig, hvor let det er at komme hjem fra dine byture, når andre forgæves står i kø efter en taxa, som ikke findes. Forestil dig aldrig at skulle bekymre dig om, hvorvidt bussen mon kører - og om den kører til døren ved dit aktuelle bestemmelsessted - du er indifferent - det tager dig kortere tid at spadsere derhen end at finde en tyver i lommen..!

Det er den virkelighed der kan blive din, hvis du køber lejligheden her her.

På unik beliggenhed 150 meter fra byens absolutte epicenter, ligger lejligheden her. De enorme fordele der er forbundet hermed er åbenlyse, men undervurder ikke betydningen heraf. Du vil hurtigt erfare at klicheen: beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed, med sikkerhed har fundet sin oprindelse - og berettigelse - på en beliggenhed meget lig denne.

Dette er definitionen af Aalborg, et sammensurium og overflødighedshorn af shopping, kultur, gastronomi, sport, arkitektur. Velkommen til orkanens øje, metropolen.. Velkommen til dit nye hjem.

Lejligheden byder velkommen med direkte indgang i dejlig rummelig entre med plads til at hænge overtøjet. Herfra adgang til stuen, der vel er halvanden gange så stor som i sammenlignelig lejlighed. Her er rigelig plads til både sofagruppe og spisestue. Desuden udgang til lækker altan mod Vesterbro, hvorfra begejstrede tilskuere utallige gange har nydt det årlige karnevalsoptog. Stort soveværelse med faste skabe. Herfra adgang til det lækre og moderne badeværelse med gulvvarme. Fint køkken i lyse elementer og masser af plads, samt udgang til lille solfyldt altan der vender mod gården. Køkkenet er desuden udstyret med både opvaskemaskine og vaskemaskine. Her oser af charme og hygge.

Denne lejlighed er det oplagte hjem for den unge livsnyder, der trives bedst ved at være en del af det hele, alt det som byen er, og som værdsætter super korte afstande til alle væsentlige faciliteter..
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


MORTEN VINGAARD

SALG & VURDERING

LÆS MERE OM MORTEN

+45 +45 54 55 60 30

[email protected]SKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING