Luk fuldskærm Solgt

PERFEKT OG RENDYRKET CITYLEJLIGHED

Vil du gerne bo tæt på centrum, tæt på gode indkøbsmuligheder, godt cafemiljø og liv og glade dage? Så skal denne lejlighed være dit nye hjem.

Forestil dig hvor let og bekvemt det er, at uanset hvilket behov du føler trang til at dække, så nås det indenfor 100 meter fra din bopæl - Forestil dig aldrig at skulle bekymre dig om, hvorvidt bussen mon kører - og om den kører til døren ved dit aktuelle bestemmelsessted - du er indifferent - det tager dig kortere tid at spadsere derhen end at finde en tyver i lommen..!

På 3. sal er du højt hævet over handel og trafik og du får desuden den charmerende udsigt over Almenkirkegården fra den ene side af lejligheden, samt udsigten udover Vesterbro. Du får lys og liv og du får fred og ro fra det pulserende byliv nedenfor din hoveddør. Nyd at betragte de handlende som de målbevidst og stressede valfarter mod gågaderne, alt i mens du nyder synest af dem, henslængt i vindueskarmen med en Caffe Latte og tidens toner.

Lejligheden byder velkommen med direkte indgang i dejlig rummelig entre/fordelingsgang med plads til at hænge overtøjet. Fra entreen er der adgang til stuen. Her er rigelig plads til både sofagruppe og spisestue. I stuen har du et lækkert lysindfald fra de store vinduespartier i dette rum. Her kan du med fordel placere spisebordet så man, mens man nyder en god middag, ligeledes kan nyde udsigten udover Vesterbro og følge med i folks færden. Fra stuen er der videre adgang til lejlighedens soveværelse med indbygget stort skabsarrangement.

Lejlighedens badeværelse er lyst og rummeligt med god bruseniche. Super funktionelt køkken, godt med skabsplads, og en lille spiseplads til dagens hurtige måltider. Fra køkkenet er der udgang til en dejlig altan, hvor man i fred kan nyde morgenkaffen eller de solens sidste stråler på de sene sommeraftener.

Til lejligheden tilhører både et godt isoleret loftrum på 9 kvm med både vindue og varmerør, så her er gode muligheder for at lave dit eget kreative rum. Der er ligeledes et 2 kvm kælderrum til lejligheden, samt fælles cykelskur og vaske - og tørrefacilliteter.

Denne lejlighed er den perfekte studielejlighed, det perfekte forældrekøb

Denne lejlighed er en stor og lækker 2-værelses lejlighed som har alt hvad du har burg for, og som henvender sig til alle, hvad end du er singlen, det nyforelskede kærestepar eller på udgik efter det perfekte forældrekøb eller studielejligheden.

Ring og book en fremvisning på tlf. 21200808
LÆS MERE

KOM DU FOR SENT TIL DENNE BOLIG, SÅ HJÆLPER VI GERNE MED AT FINDE EN LIGNENDE


BO LYNGE

INDEHAVER & EJENDOMSMÆGLER

LÆS MERE OM BO

+45 +45 21 20 08 08

bl@ambolig.dkSKAL VI HJÆLPE MED AT SÆLGE DIN BOLIG?

Hos os har vi hverken kasseløsninger eller standarder. Vi er alternativt og
innovativt tænkende og vi er først og fremmest drevet af, at skrue netop
den løsning sammen, der sælger din bolig bedst.

BESTIL SALGSVURDERING