Hadsundvej 28, st. tv., Vejgaard, 9000 Aalborg

BILLIG OG DEJLIG ANDELSBOLIG MED ALTAN OG MULIGHED FOR UDLEJNING

Centralt i Vejgaard, med tæt til gode indkøbsmuligheder, busforbindelser og blot en cykeltur fra Aalborg Centrum får du en skøn 2-værelses andelsbolig med mange fordele, som f.eks.:

-P-forhold via foreningen (først til mølle)
-Stor altan
-Husdyr er tilladt
-Hyggeligt gårdhavemiljø
-Mulighed for udlejning af boligen
-Eget opbeavringsrum
-Godt fælles aflåst cykelrum samt vaskerum.

Velkommen indenfor:
Boligen er fuldt istandsat i 2007, så du kan nøjes med at svinge en malerpensel inden du flytter ind.
Du bydes velkommen i fin entre, med mulighed for at hænge overtøjet og herfra er der adgang til den skønne og rummelige stue med gode indretningsmuligheder. Boligen ligger højt, så her er et dejligt lysindfald.
I direkte forbindelse med stuen er der adgang til et stort køkken med masser af skabs -og bordplads. Der er ligeledes plads til at indrette sig med en spiseplads i køkkenet, hvis man skulle have lyst til det.
Lejlighedens badeværelse er moderne med lyse klinker og du skal ikke bade over håndvasken - her er en god seperat bruseniche.
Rummeligt soveværelse med skabsvæg, og som fint kan indrettes med dobbeltseng og tillige plads til studiekontoret. Fra soveværelset er der udgang til en stor syd/vest vendt altan - LÆKKERT!

Jeg glæder mig til at vise dig denne skønne bolig som har mange gode muligheder og fordele i modsætning til andre andelsboliger i byen - ring på tlf. 28299271 for en fremvisning.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mette Pedersen

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.