Islandsgade 4, 4. tv., Øgadekvt., 9000 Aalborg

PRISBILLIG ANDELSBOLIG I VELDREVEN FORENING

I det attraktive Ø-gadekvarter, lige ved den skønne park Østre Anlæg, som indbyder til gode gåture og hygge med vennerne, og ikke langt fra Nordkraft, Musikkenshus og gode indkøbsmuligheder, her ligger en flot og hyggelig andelsbolig. Lejligheden er en del af en god og solid andelsforening, i en ligeledes velholdt og præsentabel ejendom med renoveret vinduer og facade.


Velkommen indenfor:
Du bydes velkommen i en rummelig entre med videre adgang til en dejlig lys kombineret spise -og dagligstue med flotte trægulve, samt en hyggelig detalje med fritlagte bjælker.
Fra entreen er der også adgang ind til lejlighedens soveværelse hvor der er god plads til både dobbeltseng og gaderobeskab. I soveværelset har du adgang til god bruseniche.
Lejlighedens køkken er et yderst velholdt IKEA køkken i hvide elementer samt en lille indbygget opvaskemaskine. Her kan du med fordel udnytte pladsen i vindueskarmen til at arrangere en lille spiseplads, til dagens hurtige måltider, mens du nyder udsigten mod Østre Anlæg. Hele lejligheden har en stemning af hygge og god stil - en følelse af hjem!

Andelsforeningen har en dejlig gårdhave med overdækket cykelparkering.
Der er ligeledes adgang til vaskekælder og tørrerum og man har mulighed for at leje et kælderrum/loftsrum.

Vil du gerne bo billigt, men godt, så der i din studietid stadig er råd til en cafetur eller andet sjovt med vennerne? Så ring på tlf. 28299271 for at booke en fremvisning.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mette Pedersen

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.