Ny pris
Ny pris

Vendelbogade 2, 3. TV., Centrum, 9000 Aalborg

Super hyggelig 3-værelses andelslejlighed i Midtbyen

Forestil dig hvor let og bekvemt det er at uanset hvilket behov du føler trang til at dække, så nås det indenfor 100 meter fra din bopæl. Forestil dig, hvor let det er at komme hjem fra dine byture, når andre forgæves står i kø efter en taxa som ikke findes. Forestil dig aldrig at skulle bekymre dig om, hvorvidt bussen mon kører - og om den kører til døren ved dit aktuelle bestemmelsessted - du er indifferent - det tager dig kortere tid at spadsere derhen end at finde en tyver i lommen. Dette er definitionen af Aalborg, et sammensurium og overflødighedshorn af shopping, kultur, gastronomi, sport, arkitektur. Velkommen til orkanens øje, metropolen.

Lejligheden her er optimalt udnyttet, så man får det bedste ud af alle kvadratmeter. Dejlig stue med flotte trægulve og hvide vægge - her er rig mulighed for at indrettet sig hyggeligt. Fra stuen er der indgang til stort soveværelse med god plads til både seng op skabe.
Dejligt køkken med lyse elementer samt fin spisestue. I lejligheden findes fint badeværelse.

I kælderen findes kælderrum samt fælles vaskerum. Dejlig lukket gårdmiljø med plads til cykler.

En mere perfekt studiebolig skal man lede længe efter…..

For fremvisning ring allerede i dag til ejendomsmægler Mai Hallberg Møller på: 25 53 49 94.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mai Hallberg Møller

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 25 53 49 94
  • Mai er vores butikschef på Hasseris kontoret. Hun er super skarp fagligt og har nærmest prøvet alt det, der er at prøve indenfor faget - hun har forlængst haft 15 års jubilæum i ejendomsmæglerbranchen. Mai har hele Storaalborg som sin "legeplads", men særligt salg af villaer i de respektive bydele i Aalborg er blandt spidskompetencerne. Også Støvring, hvor Mai er opvokset og stadig har en del familie, er et af fokusområderne. Mai er udpræget familiemenneske og det kommer til udtryk på mange måder. Hun elsker at tilbringe sin fritid sammen med familie og venner, men samtidig er hun typen, som vågner hver morgen og glæder sig til at komme på arbejde. Mai holder af dage, der ikke ens og værdsætter, at der er et hårdt stykke arbejde, der skal leveres.