Strubjerg 386, 1. TV., 9400 Nørresundby

Andelsbolig med lav boligafgift, tæt på indkøb, motorvej og offentlig transport

Velkommen til andelsforeningen Løvbakken. Nu har du muligheden for at blive næste ejer af dette andelsbevis. Dejlig 2-værelses lejlighed i super god andelsforening, hvor der er styr på alt fra økonomi og vedligehold. Der er skønne grønne områder omkring lejligheden og du er tæt på det meste indenfor indkøb og en stor fitness-kæde som nabo.

”Den anden side” som aalborgenserne kækt foretrækker at kalde denne bydel, hentyder til at limfjordsbroen yder den eneste adskillelse fra det centrale Aalborg. Nørresundby forbinder således byerne beliggende Nordenfjords med det øvrige Aalborg og opland. Nørresundby er rig på historie og kultur og har desuden et rigt udvalg at fritidsaktiviteter og sportstilbud. Byen er kendt for sit attraktive prisniveau på boliger i sammenligning med Aalborg.
Lejligheden er beliggende tæt på offentlig transport til Aalborg og hele dets mekka af forretninger, restauranter og alt andet hjertet begærer. Naturligvis er man også indenfor gåafstand af den lokale Rema 1000, 2-3 min. gang og du er fuld gang i at købe ind til aftensmaden.

Parkering er en smal sag, da der er mange parkeringspladser uden for døren, så har både den kommende køber og dennes gæster parkering tæt på.

Velkommen indenfor:
Lejligheden byder først velkommen med en stor entre og fordelingsgang i et. Her er der god plads til at komme af med overtøjet eller når man skal byde gæsterne velkommen. Herfra har man adgang til alle rummene i lejligheden. Stuen og køkkenet giver nærmest en fornemmelse af køkken/alrum, som er dejligt lyst og åbent. Her er mulighederne mange, lille hyggelig spisekrog og tv-afdeling til de mange hyggelige aftenstunder. Hvordan man indretter sig, er helt op til ens fantasi.
Man har et dejligt stort badeværelse. Her er lyse elementer, hvide klinker og separat bruseniche.
Lejligheden har også et dejlig stort soveværelse. Her er der god plads til dobbeltsengen og der er stort tøjskab for enden af rummet.

- Solid andelsforening
- Nem parkering
- Kælderrum
- Husdyr tilladt
- Nem transport til teknisk skole og universitet med bus der kører direkte

Er du den nye beboer hos Andelsforeningen Løvbakken? Så kontakt Jesper Jensen på 40276010 for en fremvisning af lejligheden.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 37 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.