Ny pris

Vesterbrogade 6, 2. 1., Centrum, 9400 Nørresundby

SKØN 2-VÆRELSES ANDELSBOLIG PÅ SOLSIDEN

Charmerende 2-værelseslejlighed på 59 veludnyttede kvadratmeter i hjertet af Nørresundby. Kun et stenkast fra fjorden og i gåafstand til Nørresundby Torv, hvor alle dagligdagens nødvendigheder findes. Du har samtidig limfjordsbroen rundt om hjørnet, og det eneste der adskiller dig fra Aalborgs pulserende byliv er en frisk gåtur på ca. 15 minutter. Den fremragende beliggenheden byder på hyggelige gåture ved havnefrontens promenade, der slænger sig langs Limfjorden.

Du bydes velkommen i en fin entre indrettet med stort garderobeskab. Fra entreen er der adgang til resten af denne fine lejlighed.
Rummeligt køkken opført i tidsløse materialer med god opbevaringsplads og spiseplads.
Derudover har lejligheden 2 gode regulærer værelser, en dejlig lys stue med glatte vægge og trægulve samt et soveværelse med altan og fjordkig. I soveværelset er der fin plads til både dobbeltseng, kontorplads og tøjskabet.
Og bare rolig.. ingen bad over håndvasken her – du får nemlig et flot badeværelse med fin glasbruseniche.
Denne andelsbolig er en del af den veldrevene andelsforening, Solgaarden.
Perfekt for dig eller jer så book en fremvisning på tlf. 28299271

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette har erfaring med salg af alle boligtyper i Storaalborg, men dækker specielt områderne mod Øst. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag. Privat bor hun i hus i Frejlev med sin kæreste. I foråret 2020 kan Mette fejre sin 30 års fødselsdag og sit 7-års jubilæum i AM.