Ny pris
Ny pris

Dannebrogsgade 7, 2. - Vestbyen, 9000 Aalborg

STOR FLOT 3-VÆR. LEJLIGHED MED STOR ALTAN - PLACERET I AALBORGS EFTERTRAGTEDE VESTBY

Der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, hvordan dit liv kan udfolde sig med denne skønne lejlighed som din faste base...
Vi tilbyder her en stor og eksklusiv bolig som egner sig ideelt for unge par eller enlige som sætter en lækker kvalitetsbolig højt på prioritetslisten.

VI ELSKER VESTBYEN....
Beliggende på kanten af Hasseris, i starten af Aalborgs eftertragtede og charmerende Vestby, tæt på stadion, friluftsbad, specialvareindkøb, lystbådehavn og meget mere, finder du denne velindrettede og smukt moderniserede 3-værelses ejerlejlighed.

Lejligheden er beliggende i smuk rødstensejendom med lave fællesudgifter. Der er ingen forestående renoveringsprojekter, da ejendommen indenfor de sidste åringer er blevet renoveret. Heriblandt kan nævnes ny bagfacade / nye vinduer samt renoveret opgang.

TRÆD IND OVER DØRTRINET....
til en fin lille entre, hvor der er plads til at hænge overtøj.
Herfra er der direkte adgang til stort lækkert køkken med masser af bord og skabsplads - for ikke at glemme den gode plads til spisende gæster. Fra køkkenet er der direkte udgang til STOR lækker altan - næsten dobbel størrelse af hvad man normalvis ser!

Lejligheden byder på tre store værelser - alle med højt til loftet. Stuen er vel på 25 kvm og er hyggelig og privat. Her vil du kunne nyde at slappe af med en god film.
Til boligens soveværelse er der adgang til fint lille depotrum / vaskerum. Rummet kunne også med lidt snilde laves til fint walk-in closet.

Er I på jagt efter en flot lejlighed med højt til loftet og med stor altan, så bør du se denne lejlighed. Bestil allerede i dag en fremvisning hos Jesper Jensen på tlf. 40 27 60 10.

STOR LÆKKER ALTAN
KØKKEN MED MASSER AF SKABS- OG BORDPLADS
NYERE VINDUER / RENOVERET FACADE OG OPGANG
HELT TÆT PÅ INDKØB / TOG / BUS / SVØMMEHAL / BIBLIOTEK MV.
HER GØR DU ET GOD KØB!

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 37 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.