Hadsundvej 168, Aalborg, 9000 Aalborg

NY LEJLIGHED TÆT PÅ INDKØB – NATUR – FITNESS CENTER – SKOLE & SVØMMEHAL…

Nøgleordene er, eksklusivitet, arkitektonisk design og beliggenhed tæt på det hele… Vi er stolte over at kunne udbyde dette gennemtænkte og smukke byggeri, som indenfor det næste år vil stå indflytningsklart til dig, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

BELIGGEHNED BELIGGENHED…Med beliggenhed helt tæt på natur – indkøb – universitetet - fitness center – svømmehal mv. vil dette byggeri være attraktivt for en bred målgruppe. Her mærker du byens puls samtidig med at du i baghaven kan søge mod stilheden i Sohngårdsholms Slot park.

EJENDOMMEN:Højt hævet over de andre ejendomme i området bygges disse 6 lejligheder på en spændende let kuperet grund. Ejendommen opføres med fladt tag, grå facade-teglmursten, og sorte træ/alu-vinduer, som giver et minimum af vedligeholdelse i mange år fremover. Udvendige trapper og altaner udføres i galv. stål, således de heller ikke skal vedligeholdes. Til hver bolig vil der være et depotrum ligesom der i ejendommens garage vil være brugsret til parkering.TRÆD IND OVER DRØTRINET…Er du kvalitetsbevidst og går du efter funktionelle løsninger, ja så vil du elske denne bolig, som byder på rummelig entre, 3 gode værelser, stort lyst badeværelse og køkken med direkte adgang til stue. - Til hver bolig er der enten altan eller terrasses.Køkken og bad er fra HTH og er designet i moderne, nordisk stil med rene linjer.
DU KAN SELV BESTEMME...Som køber har du mulighed for selv at være medbestemmende af indvendige materialevalg ved anviste leverandører og dermed også have mulighed for evt. at vælge andre materialer. - (Forhør nærmere hos ejendomsmægler - 20535001)

GRØNNE OMGIVELSER I BAGHAVEN…Ejendommens baghave vil opføres som fællesareal for alle 6 lejligheder. En lille boldkamp, afslapning på et tæppe eller bare udsigt til et grønt areal vil derfor være til stor glæde for ejendommens beboere. Ønsker man at være mere aktiv er det via lille smutvej gennem hækken muligt at gå over i Sohngårdsholmparken eller til træning i det bagvedliggende fitness center.
Har du lyst til at vide mere om dette byggeri, så book allerede i dag et møde med Lisa Kyhnau fra Aalborg Mægleren – tlf. 20 53 50 01 / lisa@ambolig.dk

VÆRD AT HUSKE PÅ:
6 EKSKLUSIVE LEJLIGHEDER MED STOR ALTAN ELLER TERRASSE
AFLUKKET GARAGE ANLÆG MED BRUGSRET TIL P-PLADS
FLOT LYST KØKKEN OG BADEDEVÆRELSE FRA HTH
GULVVARME OVER ALT
HÅRDE HVIDEVARE FRA SIEMENS MEDFØLGER
ET STENKAST FRA SOHNGÅRDSHOLMPARKEN
FITNESS CENTER I BAGHAVEN OG INDKØB 5 MIN. DERFRA
FORVENTET INDFLYTNING: 1. APRIL 2019


Bestil fremvisning

  • Lisa Glæsner Kyhnau

  • Salg & vurdering
  • 20 53 50 01
  • Lisa er vores specialist nord for fjorden, hvor hun arbejder med alle oplandsbyerne til Aalborg. Lisa er særligt stærkt i områderne Vadum, Nørhalne og Biersted. Selv har lige hun boet i Hals i flere og er pt bosat i Vodskov, så disse områder er der en stor kærlighed til. Hos os lyder hun tilnavnet "Danmarksmester i kundeservice". Lisa sætter en stor ære i det menneskelige i arbejdet som ejendomsmægler, og lytter til folk. Og det er faktisk lige præcis det, hun har fundet i dette job som ejendomsmægler: Det menneskelige. Lisa ved, hvor vigtigt tillid, tryghed og passion er og hvor meget det betyder, at man helt ubekymret kan overlade den store opgave, det er, at sælge sin bolig i hænderne på en seriøs og pålidelig ejendomsmægler.