Solgt
Solgt

Vesterbro 125, 3. 302., City, 9000 Aalborg

DEN OPLAGTE STUDIELEJLIGHED!

Ønsker du en bolig midt i Aalborgs hjerte, altså lige dér hvor der kun er 2 min. til alt hvad hjertet begærer - hyggelige cafe miljøer, kaffebarer, shopping, busforbindelser, indkøbs muligheder og sociale arrangementer på bl.a. Aalborgs fantastiske havnefront, som jo nærmest ligger lige uden for døren.

Så skal du se nærmere på Vesterbro 125 - for udover en beliggenhed der spiller max, så får du en rigtig skøn 2-værelses lejlighed og gode rammer omkring den.
Lejligheden er på 56 m2, har elevator lige til døren, vicevært, fælles gildesal, gæsteværelser, kælderrum, indendørs cykelparkering med kodelås, veldreven ejerforening og mulighed for parkering (først til mølle).

Velkommen indenfor:
Du bydes velkommen i fin entre med god opbevarings plads, og herfra er der direkte adgang til veludnyttet badeværelse med separat bruseniche og rummeligt skabsarrangement.
Det store vinduesparti (fra 2016) giver et skønt lys til lejlighedens hjerterum; stue med åben forbindelse til flot moderniseret køkken. Her er plads til afslapning på sofaen og veninder/venner til middag ved spisebordet med et lille kig til Limfjorden.
Fint soveværelse med udgang til en hyggelig udestue, og da skabsvæggen er placeret i gang arealet udenfor døren, kan pladsen til sengen prioriteres.

Ring og book en fremvisning hos Mette på tlf. 2829 9271


  • Mette Pedersen

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.