Solgt
Solgt

Vesterbro 39, 2. TV., Centrum, 9000 Aalborg

Velkommen til det herskabelige, men med alle de rigtige moderniseringer!

På unik beliggenhed 300 meter fra byens absolutte epicenter, ligger lejligheden her. De enorme fordele der er forbundet hermed er åbenlyse, men undervurder ikke betydningen heraf. Du vil hurtigt erfare at klicheen: beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed, med sikkerhed har fundet sin oprindelse - og berettigelse - på en beliggenhed meget lig denne.

Lige om hjørnet ligger flotte grønne områder, skråt overfor sidder dine kammerater og spiser en sandwich, Lidt nede ad gaden kan du med høj sandsynlighed møde din fremtidige bedre halvdel og lige om lidt oplever du et ægte kuldegys, når Risgaard sikrer sejren og 12.000 af byens sønner brøler i kor.

Dette er definitionen af Aalborg, et sammensurium og overflødighedshorn af shopping, kultur, gastronomi, sport, arkitektur. Velkommen til orkanens øje, metropolen.. Velkommen til dit nye hjem.

Velkommen indenfor:

Lejligheden byder velkommen med direkte indgang i dejlig rummelig entre med plads til at hænge overtøjet. 3 dejligt stuer med mange indretningsmuligheder, hvoraf man kan benytte dem til soveværelser. Lyst og rummelig badeværelse med god bruseniche. I stuerne er rigelig plads til både sofagruppe og spisestue. Dejligt køkken i lyse materialer.

Lejligheden er gennemgående lys og indbydende og fremtræder i helt indflytningsklar stand.
Dette er det oplagte hjem for den unge livsnyder, der trives bedst ved at være en del af det hele, alt det som byen er, og som værdsætter super korte afstande til alle væsentlige faciliteter..

Gi Malte et kald på 2119 4600 for en fremvisning i dag!

  • Malte Toldbod Bering

  • Salg & Vurdering / Udlejning
  • 21 19 46 00
  • Malte varetager salget af lejligheder, mindre boliger og udlejning. Du vil hurtigt få en fornemmelse af en stor velvilje fra Maltes side, dedikation og passion og at han gerne går "den ekstra mil" for at en opgave er tilfredsstillende udført. Tøv endelig ikke med at spørge Malte, hvis du skal have solgt din lejlighed eller en mindre bolig. Malte har desuden det store kølige overblik over alle vores boliger, der udlejes - lige fra enkeltstående ejerlejligheder til store, nybyggede projekter. Om du drømmer om bolig med altan, mere plads eller mulighed for at holde husdyr, så er Malte din "go to guy”. Privat bor Malte tæt på Aalborg Centrum sammen med sin kæreste og parrets lille datter.