Solgt
Solgt

Havnegade 27, 2. TH., Panoramaudsigt, 9400 Nørresundby

EN DRØM AF EN LIEBHAVERLEJLIGHED MED EN FANTASTISK UDSIGT - SKAL OPLEVES!

Nøgleordene er æstetik, eksklusivitet, banebrydende arkitekttonisk design og fremragende panoramaudsigt. Projektet her er vel i al beskedenhed noget nær det ypperste byen kan præstere inden for genren luksus nybyggeri ved havnefronten. Her bliver du indhyllet i vand - ja faktisk med åbent vand til 3 sider. Denne oplevelse er ganske unik og indtrykket underbygges yderligere af de to fede altaner.

Læg hertil at placeringen er i den absolutte bykerne i Nørresundby, med Nørresundby Torv som nabo, kun 3 minutters gang fra storbyen Aalborg, så er du ikke længere i tvivl om, hvorfor netop beliggenheden her er så unik. Du ankommer til din bolig via den smukke havnepromenade, hvorfra du let og elegant parkerer din bil i den smarte, oplyste garage i stueplan - her skal du ikke ned i en mørk og fugtig P-kælder! Adgangen til din lejlighed kan enten ske via den smukke fortrappe eller via elevatoren - LÆKKERT!

Boligen byder på 141 luksuriøse kvadratmeter - et hjem som ikke bare i sin funktionalitet vil danne den perfekte ramme om din dagligdag, men som samtidig definerer den person du er. Lejligheden byder velkommen i fin entre, hvorfra du kan modtage dine gæster og befri dem fra deres overtøj. Herfra adgang til badeværelse og det første værelse, hvorfra der er udgang til skøn altan mod nordøst. Ved siden af dette værelse kan der tillægges et ekstra værelse, hvis du nærer ønske herom og beslutter dig hurtigt. Fantastisk køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Disse rum er lejlighedens hjerte og herfra kan du nyde den fortryllende udsigt over Limfjorden! Fra stuen er der adgang til lejlighedens store altan som er delvist inddækket og derved yder både privatliv og læ. Til lejligheden hører ligeledes stor forældreafdeling med skabsvæg og direkte adgang til forældrebadeværelse.

I hele lejligheden er der masser af lys, fede detaljer, et højt udstyrs og materialeniveau samt alt i moderne komfort, blandt andet gulvvarme overalt.

Book møde og eller fremvisning ved vores kontor på Kong Christians Alle 43 eller på tlf. 98 18 88 00

- NORDØSTVENDT ALTAN 8,6 KVM.
- SYDVENDT ALTAN 13,1 KVM.
- DEPOTRUM I KÆLDEREN 6 KVM
- INTERGRERET SKUR PÅ ALTANEN 1 KVM.

  • Bo Lynge Nielsen

  • Indehaver, Ejendomsmægler M.E.L
  • 21 20 08 08
  • Bo er Aalborg Mæglerens stifter, indehaver og daglige drivkraft. Han har mere end 15 års erfaring med ejendomshandel, heraf de seneste 12 år som mægler og siden sommeren 2012 som selvstændig ejendomsmægler. Bo er firmaets specialist på områder som projektsalg og liebhaveri og særligt området omkring Hasseris, har han en stor forkærlighed for. Han er først og fremmest nordjyde og familiemenneske, og han værdsætter ydmyghed, arbejdsomhed og dedikation. Bo holder af, at løse den opgave, der er ekstremt vigtigt for dig: At komme fra et kapitel til et andet - på en tryg og fortrolig måde.