Vestergade 41C, 1. TH., 9400 Nørresundby

Rummelig lejlighed i hjertet af Nørresundby - med parkering i gården - evt. delelejlighed/studiebolig

Midt i Nørresundby finder man denne skønne lejlighed. Her kan man i gåafstand finde alt hvad hjertet begærer af dagligvarer, specialforretninger, skole og naturoplevelser.

Fra forgang er der adgang til lejlighedens 2 skønne stuer ensuite - Rummene er optimalt udnyttede og der er rig mulighed for individuel indretning. Her er god plads og masser af lys og fra den ene stue er der kig til fjorden.

Lejligheden har et virkelig fint og nyere køkken holdt i hvide elementer og alt i hårde hvidevarer - fra køkkenet er der adgang til bagtrappen, så der er hurtig adgang til parkeringspladsen i gården.

Stort soveværelse med masser af plads og stor skabsvæg. Lejligheden har et stort gangareal som er optimalt udnyttet med en kontorplads, som er gemt lidt væk fra resten af lejligheden.

Flot badeværelse med god bruseniche.

Gårdmiljøet til denne ejendom, som er fælles med de andre i området, er helt specielt. Her er indrettet flere hyggelige kroge med bænke og springvand. Her er rig mulighed for at nyde de hyggelige sommeraftener.

Selve ejendommen er renoveret virkelig flot og tager sig godt ud, når man kører gennem Vestergade.

For fremvisning ring allerede i dag til Mai Hallberg Møller på mobil: 25 53 49 94.


Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mai Hallberg Møller

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 25 53 49 94
  • Mai er vores butikschef på Hasseris kontoret. Hun er super skarp fagligt og har nærmest prøvet alt det, der er at prøve indenfor faget - hun har forlængst haft 15 års jubilæum i ejendomsmæglerbranchen. Mai har hele Storaalborg som sin "legeplads", men særligt salg af villaer i de respektive bydele i Aalborg er blandt spidskompetencerne. Også Støvring, hvor Mai er opvokset og stadig har en del familie, er et af fokusområderne. Mai er udpræget familiemenneske og det kommer til udtryk på mange måder. Hun elsker at tilbringe sin fritid sammen med familie og venner, men samtidig er hun typen, som vågner hver morgen og glæder sig til at komme på arbejde. Mai holder af dage, der ikke ens og værdsætter, at der er et hårdt stykke arbejde, der skal leveres.