Nytorv 3, 3. TV., Centrum, 9000 Aalborg

KÆMPE EJERLEJLIGHED PÅ NYTORV- KNAP 300 ETAGEMETER I EPICENTRET AF AALBORG CITY!

Perfekt beliggende lejlighed til det rendyrkede bymenneske!

Forestil dig hvor let og bekvemt det er at uanset hvilket behov du føler trang til at dække, så nås det indenfor 100 meter fra din bopæl.
Forestil dig, hvor let det er at komme hjem, når andre forgæves står i kø efter en taxa som ikke findes. Forestil dig aldrig at skulle bekymre dig om, hvorvidt bussen mon kører - og om den kører til døren ved dit aktuelle bestemmelsessted - du er indifferent - det tager dig kortere tid at spadsere derhen end at finde en tyver i lommen..!

Det er den virkelighed der kan blive din, hvis du køber lejligheden her her.

På unik beliggenhed, 50-75 meter fra byens absolutte epicenter, ligger lejligheden her. De enorme fordele der er forbundet hermed er åbenlyse, men undervurder ikke betydningen heraf. Du vil hurtigt erfare at klicheen: beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed, med sikkerhed har fundet sin oprindelse - og berettigelse - på en beliggenhed meget lig denne.

Lejligheden er har desuden meget andet end fantastisk beliggenhed at byde på.

Velkommen indenfor:

Du kan tage trappen eller elevatoren op til din hoveddør. Herfra bydes du velkommen i en lang entre/forretningsgang.

Herfra er der adgang til 3 gode store værelser - alle med kig ud mod Nytorv. Hvem vil ikke gerne sidde i vindueskarmen hér og følge med i dagens gang.

Ligeledes er der adgang til et åbent køkken-alrum samt et toilet.

Fra køkken-alrum går du videre til et stort og dejlig lyst alrum - nu fungerende som kontorområde, men det ville være oplagt at lave til dagligstue, hvor man kan være helt privat uden indkig fra naboer.

Efter dagligstuen er der et toilet mere og 3 disponible rum. Herfra er der kig ud mod Slotsparken. Man kunne undersøge mulighederne for at lave en altan netop her - lækkert!

Lejligheden er i dag brugt til erhverv, men med rigtig gode rammer til at skabe et nyt hjem for dig og din familie.

En fed og unik mulighed som du ikke vil gå glip af?
Ring til os for at høre mere, på tlf. 28299271.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.