Solgt
Solgt

Skovbakkevej 16A, ST., Indre Hasseris, 9000 Aalborg

SJÆLDEN LIEBHAVERLEJLIGHED PÅ BEDSTE BELIGGENHED

Nu udbydes sjælden liebhaverlejlighed på bedste beliggenhed i Indre Hasseris, godt trukket tilbage fra Hasserisvej. Her får du fred og ro, egen carport samt en stor privat terrasse mod vest. Rundt om ejendommen er der anlagt en fælles have. Boligen er placeret i stueetagen i denne smukke og karakteristiske ejendom med et væld af detaljer. Til lejligheden hører desuden fin og tør kælder med masser af fællesfaciliteter foruden eget 17 kvadratmeter stort værelse i boligstandard - lækkert!

Boligen er beliggende på stor hjørnegrund. Herfra er der god indkørsel fra vejen og din bil parkeres let og bekvemt i din egen carport. Får du gæster er her også parkering til dem.

Her bor du med særdeles kort afstand til lokalt indkøb i Hasseris Bymidte, Møllesparkskoven samt Aalborg centrum. Samtidig er du til trods for den meget centrale beliggenhed fuldstændig afskærmet fra larm og trafikstøj.

Velkommen indenfor:
Boligen entreres via elegant indgangsparti i glas og byder velkommen via rummelig entre med plads til at hænge overtøjet. Herfra er der adgang til et dejligt stort værelse med mange anvendelsesmuligheder. Desuden lækkert soveværelse med plads til den store seng og masser af garderobeskabe. Lejligheden har et stort badeværelse i grålige farver med både brus og kar samt dobbelt vaskearrangement.

Stuen er lejlighedens naturlige samlingspunkt og har et areal på ca. 45 kvadratmeter. Herfra er der udgang til en stor dejlig terrasse. I stuen er der smukke, mørke trægulve, næsten 3 meter til loftet samt glatte, hvide vægge.

I forlængelse af stuen er der adgang til nyere og moderne køkken/alrum med smukt hvidt køkken med mange fede detaljer, herunder super gode hvidevarer. I køkkenet er der god spiseplads for op til 6 personer. Fra køkkenet er der udgang til dejlig stor og solfyldt terrasse, hvor du kan byde dine gæster velkommen til en hyggelig grillaften eller andet.

I kælderen er der fine fællesfaciliteter samt eget dejligt gæsteværelse i boligstandard på hele 17 kvm.

Dette er en unik mulighed for at erhverve en af områdets mest spændende ejerlejligheder - Hvem kommer først?


-EGEN CARPORT OG GÆSTEPARKERING
-STOR PRIVAT TERRASSE MOD VEST
-NYERE KØKKEN
-STORT BADEVÆRELSE MED BADEKAR OG BRUS
-FIN FÆLLES HAVE

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 37 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.