Sverigesgade 1, ST. TV., Øgadekvt., 9000 Aalborg

BO LYST OG FLOT I DET SKØNNE ØGADE KVT. LIGE VED ØSTRE ANLÆG

Velkommen til Sverigesgade 1 – en flot ejendom på hjørnet af Sverigesgade og Sjællandsgade.
Området ligger tæt på nogle af Aalborgs kulturelle pejlemærker som Musikkens hus, Nordkraft og Utzon centret. Her er der rig mulighed for at kombinere storbyens mange muligheder med roen ved Østre Anlæg og de gode p-muligheder i området.
Lejligheden er en del af en veldreven ejerforening og er det oplagte hjem for dig eller jer som ønsker kvalitet, plads og fede detaljer eller måske du er den heldige datter eller søn til et af de bedre forældrekøb.
En ting er sikkert – du vil føle dig hjemme!

Du bydes velkommen i lejligheden entre og allerede her ved du at det bliver godt – glatte vægge, spots og god opbevaringsplads.
Ligefrem er der adgang til et stort og lækkert badeværelse med vaskesøjle, spots og gulvvarme. Her har man med garanti lyst til lange bade.
Entreen fører dig også videre ind til lejlighedens skønne dagligstue kombineret med spisestue og åben forbindelse til moderne grebsfrit køkken. Her er højt til loftet, rå mustensvæg og masser af lys, her er lækkert! Dette store rum kunne, mod behov, opdeles til 2 værelser eller to stuer en suite. Flotte gennemgående gulve fører os videre til soveværelset. Her får du en god skabsvæg og plads til en arbejdsplads med kig mod Østre Anlæg.
Til lejligheden medfølger et godt kælderrum som sælgeren har indrettet til både opbevaring og træningsrum – så her er der også plads til din hobby.
Ligeledes til ejerforeningen medfølger en skøn have hvor sommeren kan nydes med venner og familie.
Ring og book en fremvisning på tlf. 2829 9271 – vi glæder os til at vise dette hjem frem.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mette Pedersen

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.