Ny pris
Ny pris

Fyrrebakken 16, 1. TH., Hasseris, 9000 Aalborg

SUPER SKØN LEJLIGHED I HJERTET AF HASSERIS

Hasseris er en smuk, harmonisk og meget grøn bydel.Området er fyldt med huse og bebyggelser, der afspejler gode bygge- og håndværkstraditioner. Hasseris er historien om den lille landsby udenfor Aalborg som voksede sammen med byen og blev kendt som den grønne oase midt i byen. Her findes i dag byens smukkeste og mest spændende ejendomme, mange af dem arkitekttegnede af byens gamle, stolte sønner. Området er byens smørhul – Aalborgs liebhaver bydel.

Nu har du muligheden for at blive den næste ejer af denne skønne lejlighed i Hasseris. Området er som vi kender det, Fyrrebakken, som ligger centralt i Hasseris, hvor du er tæt på dagsinstitutter og Hasseris Gymnasium. Hasseris Bymidte ligger få minutters gang væk med super gode indkøbsmuligheder, her finder du alt fra specialbutikker, dagligvarer, bager og slagter.

Velkommen indenfor:
Lejligheden byder på en åben entre på vej ind i køkkenet, hvor fordelingen er til de øvrige rum. Et dejlig lyst og moderne køkken med grebsfrie hvide elementer. Der er rigtig gode opdelte rum, et soveværelse og værelse med dejligt lysindfald. Soveværelset er dejlig rummeligt med tilhørende walk-in.
Badeværelset er lyst med hvide klinker, hvor der også er vaskemaskine. Stuen er dejlig rummelig og lys fra de store vinduespartier, hvor du også har udgang til lejlighedens altan. Syd vest vendt altan, hvor de mange gode sommeraftener skal nydes med grill og flotte solnedgange.

Der er nyere køkken, gulv og vinduer som sælger har skiftet løbende.

Gratis parkeringspladser lige uden for hoveddøren.

Lyder det som noget for dig, så kontakt Jesper Jensen allerede i dag på 40276010 for information og fremvisning.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 37 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.