Borgmestervænget 10, 4. TV., Centrum, 9000 Aalborg

LÆKKER LYS 2-VÆRELSES LEJLIGHED MED BYENS BEDSTE UDSIGT

På Borgmestervænget 10, en eftertragtet beliggenhed, udbydes nu en lejlighed på 4. sal - helt deroppe hvor fuglene synger og hvor udsigten er fantastisk.
Der er fra lejligheden tæt til det meste, ja næsten ALT: Indkøb, busforbindelser, fitness, natur og cafeliv. Det kan med anbefales at prøve ”nabo” cafeen på HUSET.

Højt hævet over Aalborgs pulserende liv og i fred og ro kan du her nyde tilværelsen og fra lejlighedens store altan fornemme hvordan solens stråler varmer, alt i mens du nyder udsigten udover de mondæne villaer i Hasseris og Aalborgtårnet samt meget mere. Hvem ville ikke gerne sidde her efter en lang dag på job med et koldt glas hvidvin? Og bare vent eller dine venner og veninder vil også synes at din lejlighed er the place to be.

Du bydes velkommen i lejlighedens entre/fordelingsgang hvor der herfra er åben adgang til køkkenet som er med hvide grebsfrie elementer og med masser af skabs -og bordplads. Fra køkkenet er der udgang til en lille østvendt altan hvor man kan stå og nyde sin morgenkaffe mens solen står op, med udsigt til tårnet af Budolfi Kirke.

Dejlig lyst badeværelse med flotte lyseblå klinker i brusenichen og nyere toilet. Her er bad over håndvasken ikke nødvendigt.

Lejligheden har et dejligt stort soveværelse hvor der er plads til både seng, et stort skabsarrangement samt et lille skrivebord. Stuen er ligeledes et godt og stort rum med flotte velholdte trægulve, som er generelt for hele lejligheden. Herfra er der udgang til en stor og lækker altan, med en udsigt som alle går og drømmer om. Her er plads til en lille grill, og til at du kan invitere venner og veninder over på et glas vin og en middag. Da du er på 4.sal og ikke har nogle overbo som stjæler solens stråler, kan du med fordel indrette dig med en hængekøje - lyder det lækkert? Ja det synes vi også!

Lejligheden er en del af en sund ejerforening med lave fælles udgifter, fælles vaskerum i kælderen samt eget kælderrum. Til hver lejlighed høre ligeledes eget cykelskur.

Vi spår at denne lejlighed hurtigt er afsat til en ny ejer, så hvis du vil have chancen så skynd dig at ring på tlf. 28299271 og book en fremvisning, men forbered dig på at blive begejstret for denne perfekte 2-værelses lejlighed.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mette Pedersen

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.