Vesterbro 90, 3. TV., City, 9000 Aalborg

Super lækker lejlighed i centrum

Forestil dig, hvor let og bekvemt det er, at uanset hvilket behov du føler trang til at dække, så nåes det indenfor 100 meter fra din bopæl. Forestil dig, hvor let det er at komme hjem fra dine byture, når andre forgæves står i kø efter en taxa, som ikke findes. Forestil dig aldrig at skulle bekymre dig om, hvorvidt bussen mon kører - og om den kører til døren ved dit aktuelle bestemmelsessted - du er indifferent - det tager dig kortere tid at spadsere derhen end at finde en tyver i lommen.

Dette er definitionen af Aalborg, et sammensurium og overflødighedshorn af shopping, kultur, gastronomi, sport, arkitektur. Velkommen til orkanens øje.

Velkommen indenfor:
Lejligheden har et super godt lysindfald, som giver et godt indtryk med en dejlig rumfornemmelse. Man kommer ind i en stor entre, hvor der er højskabe med skuffer og ved siden af, er der vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der adgang til køkken, stue og badeværelset gennem en lille gang.

Køkkenet er charmerende med grebsfrie hvide låger, egetræs sider og bordplader som giver det et varmt og moderne udtryk. Indbygget spot i overskab, stålovn-/gaskomfur og med kølefrys.

Stuen er delt op i tv-afdeling og en spiseafdeling, hvor der er udgang til lejlighedens altan. En lille hyggelig altan med plads til cafébord og med udkig til vandet. Der er flotte lyse trægulve, som er gennemgående i entre, gang, stue og soveværelset.

Badeværelset er med grebsfrie hvide skuffer, lækker bruseniche, væghængt toilet og med flot klinkegulv, som giver et eksklusiv look.

Har dette fanget din interesse, så bestilt en fremvisning på 40276010 allerede i dag.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 37 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.