Solgt
Solgt

Christiansgade 56, 3., 9000 Aalborg

Super hyggelig lejlighed i hjertet af Aalborg

Nu har du muligheden for at blive den næste ejer af denne super skønne 3-værelses lejlighed på en af de alle bedste adresser i Aalborg centrum. Christiansgade er placeret mellem banegården og gågademiljøet, hvor du har alt indenfor få minutters gang. Der er adskillige indkøbsmuligheder, bager, cafeer og restauranter. Det er en ensrettet gade, så selvom det er i orkanens øje falder roen sig hurtig på 3. sal i lejligheden.

Velkommen indenfor:
Lejligheden byder indenfor i en stor entre/fordelingsgang med adgang til køkken, soveværelse, badeværelse og stue. Der er franske døre indtil køkken og stuen, som giver en helt perfekt rumfornemmelse. Der er super elegant plankegulv med gummifuge, som er gennemgående i stue, soveværelse og værelse.

Stuen er en stor vinkelstue, hvor der er rigelig plads til spiseafdeling og tv-stue. Der er sorte bjælkekasser, hvor den inderste har indbygget spot, så der er fint lysindfald i hele lejligheden.

Badeværelset er super lækkert med klinker på gulvet, gulvvarme, smukke mosaiksten på væggene og med indbygget vaskemaskine. Fin bruseniche og væghængt toilet fuldender det hele.

Køkkenet er velholdt med en lille spiseplads og her har du adgang indtil værelset.

Til lejligheden er der adgang til loftrum fra gangen, som der er brugsret til. Der er mulighed for at tilkøbe loftrummet af foreningen, hvis man ønsker at åbne op til kip/lave hems. Der er en beregningsnøgle på prisen af dette.

Foreningen er veldrevet med en sund økonomi. Der er etableret 4 parkeringspladser i gården, hvor man har mulighed for at leje en plads for 1 år ad gangen. Der trækkes lod, hvis der er flere interesserede lejere end der er pladser.

Trappeopgang er renoveret 2012.

Lyder denne skønne lejlighed som noget for dig, så bestil en fremvisning i dag på 40276010.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 38 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.