Åbent hus: 21.09.2019 fra kl. 15:30 til kl. 16:00
Åbent hus: 21.09.2019 fra kl. 15:30 til kl. 16:00

Løkkegade 15, 1. TH., Centrum, 9000 Aalborg

Lejlighed i hjertet af Aalborg

Nu har du muligheden for at blive næste ejer af denne 2-værelses lejlighed i centrum af Aalborg. Løkkegade grænser op til Nørregade, hvor gågaden starter og det pulserende byliv leves. Havnen bliver mere og mere samlingspunktet i Aalborg, hvor store arrangementer og masser af festlige begivenheder finder sted.

Forestil dig hvor let og bekvemt det er at uanset hvilket behov du føler trang til at dække, så nås det indenfor 100 meter fra din bopæl. Forestil dig, hvor let det er at komme hjem fra dine byture, når andre forgæves står i kø efter en taxa som ikke findes. Forestil dig aldrig at skulle bekymre dig om, hvorvidt bussen mon kører - og om den kører til døren ved dit aktuelle bestemmelsessted - du er indifferent - det tager dig kortere tid at spadsere derhen end at finde en tyver i lommen. Dette er definitionen af Aalborg, et sammensurium og overflødighedshorn af shopping, kultur, gastronomi, sport, arkitektur. Velkommen til orkanens øje, metropolen.


Lejligheden byder på en lille entre, hvor du har adgang til stor stue med højt til loftet og dejligt lysindfald fra det store vinduesparti. Her er der plads til spiseafdeling, hvor mange hyggelige aftener skal tilbringes med vennerne. Er det filmaften, så forgår det i sofaen hvor man kan slappe af foran tv´et. Værelset ved siden af er også dejligt stort, hvor trægulvet er gennemgående fra stuen. Her er der også fint lysindfald, hvor der er plads til stort skabsarrangement.

Køkkenet er utrolig charmerende i sin stil, hvor du har det hele indenfor armslængde. Fornuftig skabsplads med overskabe med glasfronter der spiller flot op mod de hvide klinker rundt om køkkenbordet. I midten er et dejligt vindue, hvor lys og mulighed for udluftning er tilstede. Badeværelset er ligeledes med hvide klinker med toilet, vask og egen bruseafdeling. Enkelt og rent i stilen.

Omkostningsniveauet er super attraktivt her, man bor på super beliggenhed med masse af muligheder lige uden for døren. Her kan man også sagtens tænke på forældrekøb, hvis man går med tanker om investering og hjælp til ens børn.

Lyder dette som noget for dig, så kontakt Jesper Jensen på 40276010 allerede i dag for fremvisning.


Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 37 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.