Åbent hus: 21.09.2019 fra kl. 12:00 til kl. 12:30
Åbent hus: 21.09.2019 fra kl. 12:00 til kl. 12:30

Godthåbsgade 51, 2. TH., Nørresundby, 9400 Nørresundby

Skøn velindrettet 2-værelses lejlighed

På en attraktiv placering i Nørresundby finder du denne charmerende lejlighed beliggende på en stille villavej, tæt på centrum, fjorden samt nabo til det kommende Stigborg Brygge. Godthåbsgade ligger tæt på det meste så som skole, institutioner, idrætscenter, badeland, utallige indkøbsmuligheder og ca. 15 min gang til Aalborg centrum. Man har det meste inden for en radius af 2 km, hvor mulighederne er mange og transportmulighederne er super gode.”Den anden side” som aalborgenserne kækt foretrækker at kalde denne bydel, hentyder til at limfjordsbroen yder den eneste adskillelse fra det centrale Aalborg. Nørresundby forbinder således byerne beliggende Nordenfjords med det øvrige Aalborg og opland. Nørresundby er rig på historie og kultur og har desuden et rigt udvalg at fritidsaktiviteter og sportstilbud. Byen er kendt for sit attraktive prisniveau på boliger i sammenligning med Aalborg.

Du bydes velkommen ind i en hyggelig entre, hvor der er adgang til stue/køkkenalrum og badeværelset. Lejlighedens samlingspunkt er helt klart det åbne køkken, hvor man kan holde samtalen kørende fra køkkenet til stuen. Spisekrog i forlængelse af køkkenet og med tv-afdeling gør hyggen i rummet super bekvemt og moderne. Køkkenet er skiftet i 2018 med hvide låger og træbordplade, som giver et rent udtryk, der spiller rigtig godt sammen med hele lejlighedens stil. Fra stue/køkken er der adgang til soveværelset. Fin størrelse med skabe, højt til loftet og masse af lys gennem de 2 store vinduespartier. Badeværelset er også dejlig lyst med de hvide klinker på væggene og et godt lysindfald gennem vinduet, hvor det sorte badmiljø fuldender et flot og moderne look med rigtig god skabsplads.

Til ejendommen er der stort fælles loftrum til opbevaring, cykelkæder og fælles vaskerum. Trappeopgangen er nymalet og gårdmiljøet byder på 2 sydvestvendte terrasser, hvor man kan nyde den åbne have helt ugeneret.

Lejligheden står super skarp med flotte gulve og lofter, en moderne lejlighed som helt sikker skal opleves og er interessant som forældrekøb. Ring allerede nu til Jesper Jensen på 40276010 for fremvisning.

- Nymalet trappeopgang
- Stort fælles loftsrum til opbevaring af diverse
- Fælles cykelkælder samt fælles kælderrum til opbevaring
- Fælles vaskekælder med plads til opbevaring
- Stor fælles sydvestvendt have med to terrasser og plantebede

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 37 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.