Vesterbro 39, 1. TV., Centrum, 9000 Aalborg

Skøn 3-værelses lejlighed i centrum

Indflytningsklar lejlighed står klar til nye ejere i hjertet af Aalborg. I denne charmerende bygning på Vesterbro kan du nu blive næste ejer af denne 3-værelses lejlighed tæt på alt hvad hører en storby til. Vesterbro er centrum i Aalborg, hvorfra du kan komme ind og ud af byen på ingen tid.

Forestil dig hvor let og bekvemt det er at uanset hvilket behov du føler trang til at dække, så nås det indenfor 100 meter fra din bopæl. Forestil dig, hvor let det er at komme hjem fra dine byture, når andre forgæves står i kø efter en taxa som ikke findes. Forestil dig aldrig at skulle bekymre dig om, hvorvidt bussen mon kører - og om den kører til døren ved dit aktuelle bestemmelsessted - du er indifferent - det tager dig kortere tid at spadsere derhen end at finde en tyver i lommen. Dette er definitionen af Aalborg, et sammensurium og overflødighedshorn af shopping, kultur, gastronomi, sport, arkitektur.

Lejligheden byder velkommen ind i en lang fordelingsgang med adgang til badeværelse, køkken, værelse og adgang til de 2 stuer. Fin lys gang med højt til loftet, flotte trægulve og hele lejligheden står nymalet. Køkkenet er minimalistisk med de hvide elementer, hvor man har god bordplads med underskabe på den ene side og så en sektion med højskabe på den anden side. God plads til at kokkererer i, når der skal laves god mad til vennerne. De 2 stuer hænger sammen med gennemgang til begge, så man kan have super fin spiseafdeling i den ene og hyggeligt tv-afdeling i den anden. Super fine rum med masse af lys, som giver masser af muligheder for indretning. Badeværelset er moderne med et lille skabsarrangement og separat bruseniche. Flotte tidsløse klinker på gulvet, som giver en elegant finish. For enden ad gangen kommer du til soveværelset. Rigtig fin fordeling af rummene i denne lejlighed og den står total indflytningsklar.

Har dette fanget din interesses, så kontakt Jesper Jensen allerede i dag for en fremvisning af boligen på tlf. 4027 6010.


Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 37 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.