Vesterå 22, 2., Centrum, 9000 Aalborg

Charmerende 4-værelses i hjertet af Aalborg

Ønsker du at bo helt centralt i Aalborg, gaden hvor de lækre restauranter og caféer ligger og gågadens pulserende liv leves, så er Vesterå 22, 2. sal en oplagt mulighed. Havnemiljøet blomstrer i disse dage og det ene event efter det andet bliver holdt ved vandet, som trækker et hav af mennesker til. Koncerter, store krydstogtskibe ankommer, senest Tall Ship Race og man kan blive ved med at nævne ting som sker få hundrede meter fra en.

Forestil dig hvor let og bekvemt det er at uanset hvilket behov du føler trang til at dække, så nås det indenfor 100 meter fra din bopæl. Forestil dig, hvor let det er at komme hjem fra dine byture, når andre forgæves står i kø efter en taxa som ikke findes. Forestil dig aldrig at skulle bekymre dig om, hvorvidt bussen mon kører - og om den kører til døren ved dit aktuelle bestemmelsessted - du er indifferent - det tager dig kortere tid at spadsere derhen end at finde en tyver i lommen. Dette er definitionen af Aalborg, et sammensurium og overflødighedshorn af shopping, kultur, gastronomi, sport, arkitektur. Velkommen til orkanens øje, metropolen.

Velkommen:
Ved første øjekast, når man træder ind, ser man en helt fantastisk nærmest herskabelig lejlighed med utrolig højt til loftet og flotte stuklofter. En lille fin entre giver adgang til soveværelse og den ene stue ud af 3. Lys og dejlig spisestue, hvor det store lange spisebord danner rammerne for hyggelige madaftener med familien eller vennerne. Her er der adgang til køkkenet, så man nemt kan lave mad og anrette i spisestuen. I forlængelse af spisestuen gennem fransk dør kommer man ind i den anden stue, som indbyder til aftenhygge i form af en kop kaffe og en god bog. Rumfornemmelsen er helt i top og den sidste stue er tv- afdelingen, som her også har udgang til altanen. Den store døråbning ud på altanen giver luft og en masse lys til lejligheden.
I soveværelset er der også et stort vinduesparti, samt god skabsplads. Her er der adgang til badeværelset, hvor de hvide klinker giver et hyggelig og enkelt udtryk.

En super fin lejlighed i hjertet af Aalborg, bestil allerede i dag en fremvisning hos Jesper Jensen på 40276010.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 37 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.