Mellem Broerne 7E, ST., 9400 Nørresundby

Skøn lejlighed ved bådehavnen

Ønsker du at bo ved vandet, samtidig med at bo centralt med kort afstand til stort set alt, så har du nu muligheden. Lejligheden her kan nu blive din, beliggende på bedste placering i Nørresundby ved bådehavnen. Et unikt miljø skaber en fantastisk stemning i dette område, hvor man kan nyde masser af gåture langs vandet og nyde solen og de mange dejlige sommeraftener. Limfjordbroen er det eneste der skiller Aalborg- og Nørresundbysiden, men her er du tæt på det bedste fra begge sider af fjorden.
”Den anden side” som aalborgenserne kækt foretrækker at kalde denne bydel, hentyder til at limfjordsbroen yder den eneste adskillelse fra det centrale Aalborg. Nørresundby forbinder således byerne beliggende Nordenfjords med det øvrige Aalborg og opland. Nørresundby er rig på historie og kultur og har desuden et rigt udvalg at fritidsaktiviteter og sportstilbud. Byen er kendt for sit attraktive prisniveau på boliger i sammenligning med Aalborg.

Lejligheden her er på 109 kvm, opført i 2007 i et moderne kvalitetsbyggeri. Du bydes velkommen ind i en fin rummelig entre, hvor der er gennemgang til en fordelingsgang som fører ind i et super moderne køkken-alrum. Lyst og rummeligt, samlingspunktet om morgen ved morgenmaden eller de mange aftenstunder med familien og når vennerne er på besøg. Der er udgang til altan, hvor man kan nyde udsigten til bådehavnen med fjorden i baggrunden. Der er masser af muligheder for indretningen her, hvor kun fantasien sætter grænsen for din stil og dine valg.
Der er 2 fine værelser, en tilhørende spisestue og lejlighedens badeværelset. Moderne stilrent badeværelse med skønt badmiljø med hvide elementer, mørkt klinkegulv med gulvvarme og vaskesøjle. Meget funktionelt og med god plads til de praktiske gøremål i hverdagen.
Har dette fanget din interesse, så ring til Jesper Jensen på 40276010 for en fremvisning af lejligheden.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 38 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.