Ny pris

Islandsgade 3, 1. TH., Øgadekvt., 9000 Aalborg

SKØN 3-VÆRELSESLEJLIGHED I YDERST VELDREVEN EJERFORENING

I det attraktive Ø-gadekvarter, lige ved den skønne park Østre Anlæg, som indbyder til gode gåture og hygge med vennerne, og ikke langt fra Nordkraft, Musikkens Hus og gode indkøbsmuligheder, udbydes nu en veludnyttet eftertragtet lejlighed, i en god og solid ejerforening.Lejligheden ligger i en flot, velholdt og præsentabel ejendom med styr på tingene. Her er alt fra arbejdsom vicevært, til indbydende gårdhave og god økonomi.
Der er i foreningen dialog om at få opsat altaner.

Lejligheden er oplagt til det unge kærestepar der ønsker plads, god beliggenhed og ro. Planløsningen ligger også op til de unge studerende som ønsker en dele lejlighed og dermed billig husleje.

Velkommen indenfor:
Når du er trådt igennem den fine opgang træder du ind i 77 kvm dejlig lejlighed. Du bydes velkommen i god entre hvor der er et fint indhak til alt overtøjet, eller du kan udnytte denne plads til vaskesøjle.
Rummeligt køkken med rigeligt af skabs –og bordplads.
Stor stue med højt til loftet, fine stuk og originale gulve. Stuen er pt. opdelt i 2 og er derfor den oplagte delelejlighed eller for dig der ønsker spisestue og dagligstue adskilt. Dog kan det nemt reetableres til et stort rum. Det sidste værelse, soveværelset, vender med gården og har god mulighed for skabsvæg.
Lejlighedens badeværelse er lyst og med god bruseniche, så bare rolig, det er ikke nødvendigt med bad over håndvasken hér.
I foreningen har man adgang til den hyggeligste gårdhave med plads til afslapning og grillhygge med vennerne, lille køkkenhave, der er gode p-muligheder og garager som man kan leje (der kan forekomme venteliste).
Til lejligheden medfølger også et fint stort loftrum.
Jeg glæder mig til at fremvise dette hjem – er du nysgerrig på at se den? Så giv et kald på tlf. 2829 9271

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.