Vesterbro 19B, ST. TH., 9000 Aalborg

YDERST SKØN CITYLEJLIGHED MED FEDE DETALJER

Dette hjem er beliggende centralt i Aalborg, og har alle dagligdagens nødvendigheder indenfor få minutters gang. Der er ligeledes kort afstand til Aalborg Station, samt Kildeparkens syngende træer og Skovdalen der byder på hyggelige gåture. Knap 500 meter længere nede af Vesterbro får du byens hyggelige pulserende liv, med et hav af butikker, caféer, restauranter og diverse kulturelle oplevelser.

Lejligheden er det perfekte forældrekøb, for dem der ønsker alle byens fornøjeligheder tæt til og for dem der ønsker en virkelig lækker og indflytningsklar 2-værelses lejlighed i en veldreven ejerforening.

Du bydes velkommen i en fin og lys entre i åben forbindelse til lejlighedens flotte køkken. Køkkenet er i en fed rå stil, kombineret med fine blå mosaiksten. Fra køkkenet er der udgang ud til en hyggelig altan, hvor der kan nydes et koldt glas vin om sommeren eller en varm kop kaffe på de første efterårsdage.

Stuen åbner op for diverse indretningsmuligheder med plads til både et stort spisebord når gæsterne samles, samt et sofaarrangement til afslapning. Den rå newyorker væg giver et lækkert touch til lejligheden ellers flotte hvide og rene linjer. Her er lyst og dejligt og man føler sig hjemme.

Lejlighedens soveværelse er rummelig og med stor skabsvæg. Gulvene går igen fra stuen – flotte lyse trægulve. Fra soveværelset er der adgang til fint badeværelse med god bruseniche og fra entreen er der adgang til WC.

For at sætte prikken over iét for denne charmerende lejlighed kan jeg fortælle at der er gulvvarme i stuen, entre og køkken – LÆKKERT.

Til lejligheden medfølger 2 gode kælderrum.

Jeg glæder mig til at fremvise boligen for dig, så ring på tlf. 2829 9271 for at aftale nærmere.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mette Pedersen

  • Ejendomsmægler
  • 28 29 92 71
  • Mette er et produkt af Aalborg Mæglerens egen talentskole. Som en helt ung og uerfaren pige på et par og tyve kom hun til firmaet direkte fra skolebænken og startede i ulønnet praktik, ganske kort tid efter firmaets etablering. Herfra har hun arbejdet sig op fra bunden og er i dag uddannet ejendomsmægler og en af vores allerdygtigste medarbejdere. Mette er placeret i vores nyligt etablerede Vejgaard afdeling, hvorfra hun arbejder men områdets mange og forskelligartede boligtyper. Dét Mette især elsker ved at være ejendomsmægler er de mange mennesker og de mange forskellige situationer, som hun møder dem i. Mette ved, hvad kemi og tillid betyder for de mennesker, som hun møder - om du er sælger eller køber. Mette er en krudtugle og du vil ofte se hende på løbeture i byen, efter en hektisk og god arbejdsdag.