Prinsensgade 33, 4. TH., City, 9000 Aalborg

LYS LEJLIGHED I CENTRUM - moderne æstetik og alletiders atmosfære - SÆLGES SOM INVESTERING

New Yorker-lækker og lys med udsigt ud over byens hustage og en stilren æstetik, der gør lejligheden nem at indrette. Her bor man centralt. Faktisk kan man ikke bo tættere på alt - og alligevel i passende afstand af alle - for heroppe på fjerde sal er der masser af lys og luft og en fornemmelse af, at man kan træde ud af byens puls og ind i et rum af ro. Lejligheden fremstår ny og fin - og man kan sagtens indrette sig bekvemt som en lille børnefamilie, der ønsker at bruge byen som legeplads. Kvadratmeterne fordeler sig på lys og indbydende entré, køkkenalrum, hvor pladsen er godt udnyttet, så her er fin skabs- og bordplads, lækre hvidevarer og åben forbindelse til opholdsstue med trappe til hyggelig hems, lækkert badeværelse med bruseniche i glas, væghængt toilet og vaskefaciliteter - og to lyse værelser med fin indretningsplads og den udsigt…
Synlige bjælker, rå murstensvægge og velvalgt kvalitetsinventar.

Lyse og åbne rum - og uhyre veludnyttede kvadratmeter. Eget kælderrum med fin opbevaringsplads. Fint lille terrassemiljø bag ejendommen, så der er mulighed for at komme ud og nyde sommeren under åben himmel. Lejligheden ligger i centrum - få minutter fra Kildeparken, hvor I kan nyde de lyse sommeraftenener, og så er der få minutter til offentlig transport, indkøb, teater, spillesteder og byens gågader.

Lejligheden sælges som investeringslejlighed og overtages derfor med lejer. Lejekontrakten er tidsubegrænset og uopsigelig for udlejer/erhverver af ejendommen.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Morten Bloch Vingaard

  • Salg & vurdering
  • 54 55 60 30
  • Morten er altid til at handle med. Det er en del af hans DNA. Han er født på egnen og opvokset i en ejendomsmægler-familie, så det er ikke så sært, at han efter flere år i salgsbranchen, har valgt at gå i lære som ejendomsmægler. Han er flittig og flink, og så er han ihærdig og har fødderne solidt plantet i den nordjyske muld. Morten er, som en ægte sælger, nysgerrig på andre mennesker, og det betyder, at han er god til at fornemme, hvem du er, og hvor du hører hjemme.