Prinsensgade 33, 4. TV., City, 9000 Aalborg

LÆKKER LEJLIGHED MED UDSIGT OVER BYENS TAGE - SÆLGES SOM INVESTERING

Lejligheden, som ligger oppe under åben himmel på 4. sal, ligger centralt i Aalborg, og det betyder, at der er få minutters gang til… alt! Nede om hjørnet spiller de Holberg til fire stjerner i Politiken, og hvis du åbner vinduet en augustaften, så kan du høre fællessangen fra Skovdalen. Der går altid en bus, og du behøver aldrig føle dig alene. Lejligheden er lys og lækker - æstetisk indbydende, og kvadratmeterne er veludnyttede ogfordeler sig på entré, køkkenalrum og lækkert badeværelse med vaskefaciliteter, et lyst værelse og stor, højloftet og åben hems med mange indretnings- og anvendelsesmuligheder. Synlige bjælker, New Yorker-stemning, murstensvægge, lyst trægulv og lækkert lys. Lejligheden er nem at indrette - og der er passet godt på det hele, så den fremstår klar til indflytning. Klædeligt lysindfald i alle rum - fantastisk udsigt over byen. Eget kælderrum med fin opbevaringsplads. Fint lille terrassemiljø bag ejendommen, så der er mulighed for at komme ud og nyde sommeren under åben himmel. Få minutter fra Kildeparken, banegården, biograf, teater, spillesteder, gågade og indkøbsmuligheder.

Lejligheden sælges som investeringslejlighed og overtages derfor med lejer. Lejekontrakten er tidsubegrænset og uopsigelig for udlejer/erhverver af ejendommen.

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Morten Bloch Vingaard

  • Salg & vurdering
  • 54 55 60 30
  • Morten er altid til at handle med. Det er en del af hans DNA. Han er født på egnen og opvokset i en ejendomsmægler-familie, så det er ikke så sært, at han efter flere år i salgsbranchen, har valgt at gå i lære som ejendomsmægler. Han er flittig og flink, og så er han ihærdig og har fødderne solidt plantet i den nordjyske muld. Morten er, som en ægte sælger, nysgerrig på andre mennesker, og det betyder, at han er god til at fornemme, hvem du er, og hvor du hører hjemme.