Solgt
Solgt

Hadsundvej 364B, Centrum, 9260 Gistrup

LUNDBYPARKEN - EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE MIDT I HJERTET AF GISTRUP - (KUN 1 BOLIG TILBAGE).

Med enkelte nøje udvalgte detaljer og smarte løsninger, er dette byggeri et af de bedste, der længe er set i byen. Alt indvendig som udvendig er gennemtænkt, køkken, bad og hårde hvidevarer er af høj kvalitet og sidst men ikke mindst har byggeriet en arkitektonisk flot form, hvor der i høj grad er taget hensyn til den moderne og kvalitetsbevidste familie.

- Leder du efter en centralt beliggende og en veludnyttet bolig, hvor alt er nyt og lækkert og i høj kvalitet - så bør turen gå til LUNDBYPARKEN - Hadsundvej i Gistrup.

2. ETAPE AF LUNDBYPARKEN:
Vi er stolte og glæder os til at være med til at opføre 2. etape af Lundbyparken. Salget af 1. etape, som lå placeret ud mod Hadsundvej gik forrygende stærkt, og vi forventer derfor også, at denne række, bestående af 5 rækkehuse, placeret ind mod fodboldbanen, vil blive solgt hurtigt. - (KUN 1 BOLIG TILBAGE). Byggeriet vil stå klar til indflytning omkring den 1. september 2018

Byggeriet vil med sin centrale beliggenhed være stedet, hvor børnene nemt går ud i eget fællesområde, ud i byens grønne område, og det er stedet, hvor du trygt kan lade barnevognen med det yngste barn stå under carportens tag. Med et stort gårdhaveområde har børnene rig mulighed for at lege i trygge rammer, mens de andre beboer kan nyde aftenssolen fra deres helt egen terrasse.
Fællesskab med naboer, nærhed til natur - og alligevel helt tæt på byens pulserende liv, vil blive kodeordet for området. Hvem drømmer ikke om at bo et sted, hvor man både har skov, skole, idrætshal og butikker i nærheden. Mange gør, og derfor ved vi også, at der vil blive rift om disse unikke boliger.

GISTRUP BY...
Gistrup byder på et spændende handelsliv med egen slagter, bager, supermarkeder m.v. Derudover vil du opleve en by med et spændende forenings- og kulturliv. Vil du gå til spejder, sjipning, fodbold eller golf - så har Gistrup det hele. Ud over et væld af foreninger, har byen en stor flot skole, flere børnehaver og dagplejepladser. Gistrup vil I fremtiden endvidere være satellitbyen til Nordjyllands nye supersygehus. Dette vil helt klart være medvirkende til, at mange nye familier vil søge mod Gistrup, så de kan bo godt og tæt på deres kommende arbejdsplads.

EKSKLUSIVT OG SPÆNDENDE NYBYGGERI
PLACERET MIDT I GISTRUP
EGEN TERRASSE
PARKERING VED SIDEN AF HVER BOLIG
KVALITETS MATERIALER HELE VEJEN IGENNEM
KØKKEN OG BAD I HVID MODERNE STIL
INDFLYTNINGSKLAR 01.09.2018

Ønsker du yderligere information om byggeriet, materialeliste og plantegninger - kontakt da venligst Lisa Kyhnau fra Aalborg Mægleren - tlf. 20 53 50 01