Solgt
Solgt

Overvejen 49, Øster Uttrup, 9220 Aalborg Øst

HIST HVOR VEJEN SLÅR ET BUGT LIGGER DER ET HUS SÅ SMUKT

Søger du en bolig i naturskønne omgivelser - et hyggeligt og idyllisk landsby samfund og som er vedligeholdelsesfrit de næste mange år… - Er svaret ja, så bør du opleve denne nyopførte bolig, som om få uger står klar til indflytning.

TRÆD IND OVER DØRTRINET...
til en sprit ny bolig… - Oplev duften af ny maling og træ og mærk glæden ved at flytte ind i en bolig hvor alt fremstår nyt og ubrugt. Boligen består af: Stor og flot entre med masser af plads til overtøj og sko. Fra entreen er der direkte adgang til skønt lyst værelse samt flot badeværelse opført med et moderne, nordisk stilrent look med rene linjer. Både klinker i entre og badeværelse er ens og gir en flot rød tråd i boligens indretning.

PLADS TIL AT VÆRE...
Er du kvalitetsbevidst og går du efter funktionelle løsninger, ja så vil du elske denne bolig. - Lys, natur og bedst mulig udnyttelse af ejendommens kvadratmeter er gennemarbejdet. Her får du et stort rummeligt køkken med masser af skabs- og bordplads, som flot hænger sammen med boligens stue. I både køkken og stue er der masser af vinduer, hvilket giver et fantastisk lys i ejendommen for ikke at forglemme udsigt ud til grønne arealer. Fra ejendommens stue er der yderligere udgang til stor lækker terrasse, hvilket får stuen til at syne dybere - samt adgang til ekstra værelse.

MORTEN KORCH IDYL...
Er du til grønne landskaber, skov og hyggelig landsby stemning, så SKAL du opleve Øster Uttrup. Her er kodeordet - sammenhold - nærvær og god stemning. Lyst til en fremvisning, så kontakt Lisa Kyhnau fra Aalborg Mægleren på tlf. 2053 5001.

NYOPFØRT BOLIG FRA 2018
CARPORT MED EGET REDSKABSRUM
GULVVARME MED TRÅDLØS FØLER I HELE BOLIGEN
LYST FLOT KØKKEN FRA HTH - SIEMENS HÅRDE HVIDEVARER
BELIGGENDE I HYGGELIGE ØSTER UTTRUP