Lokeshøj 101, Svenstrup, 9230 Svenstrup J

Formidabelt rækkehus i Svenstrup

Vil du bo i et hus med højt til loftet, som er bygget præcist til det liv, der skal leves? I Svenstrup, blot 3 km syd for Skalborg. Dette rækkehus er netop opført og kan overtages efter købers ønske.

Disse boliger, beliggende i Svenstrup, er etplanshuse på 123 kvm. Husene er arkitekttegnede af Rebild Arkitekterne, og er gennemgående karakteriserede ved et særligt højt kvalitetskrav til alle materialer. Kvaliteten går igen i køkken, bad, klinker - ja, selv ydermurene bliver der kælet ekstra for med valget af teglsten. Det giver huset et rustikt og varmt udtryk. Og så er der selvfølgelig højt til loftet og naturligt lysindfald med loft til kip i opholds- og spisestuen.

Hvad så med energien? Husene bygges selvfølgelig til energiklasse A, hvilket sikrer høj komfort og minimum energiforbrug. Der installeres et såkaldt genveksanlæg, der genvinder boligens varme, transporterer den rundt i boligen, mens det ventilerer og forbedrer indeklimaet. Det er både godt for miljøet, for velvære og for familiens fremtidige økonomi. Der bliver meget lidt vedligeholdelse af hus og have, hvilket giver en god sikkerhed i boligøkonomien og kræver et absolut minimum af indsats.


De nye rækkehuse bliver godt afskåret fra omkringliggende forstyrrelser i et bakket og grønt område. Runesvinget afskæres med en beplantet støjvold og til beboelsens andre sider finder du trærækker eller åbne landskaber. Der er altså plads til at få luftet tankerne derhjemme uden samtidig at skulle køre i mere end 10 minutter for at komme ind til Aalborg. Der hører en lille have til og en stor, praktisk carport med tilhørende skur til hvert rækkehus.


Ønsker du at bo her? Så ring allerede i dag for fremvisning og mere information om huset til Jesper Jensen på tlf. 4027 6010

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Jesper Jensen

  • Salg & vurdering
  • 40 27 60 10
  • Jesper har ansvaret for alle boligtyper i Storaalborg, men har en særlig forkærlighed for villaer i Frejlev, hvor han selv er bosiddende. Tidligere har han slået sine folder indenfor detailhandel, men efter 18 år i branchen, ønskede han at prøve sig af indenfor handel med fast ejendom. Du vil lære Jesper at kende som en super seriøs og hårdtarbejdende person som er meget serviceminded. Jesper er 37 år og bor i Frejlev med sin kæreste Anne. Jesper har været beskæftiget med salg hele sit arbejdsliv. I sin fritid holder Jesper meget af forskellige sportsgrene og særligt håndbolden har spillet en stor rolle op igennem årene. Også spinning og fitness hører til blandt favoritterne. Når de trygge rammer i Aalborg skal skiftes ud for en kort bemærkning, har særligt Italien er speciel plads i Jespers hjerte.