Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Trænger du til sommerferie?

Så glæd dig til at hoppe en tur i din helt egen pool eller til at nyde udsigten fra din solrige terrasse. Huset her byder på et væld af muligheder - her er masser af plads og udsigten er en historie for sig.

Denne skønne villa er beliggende i Støvring midtby med kort afstand til alt. Bavnebakkeskolen og alle byens muligheder for indkøb ligger lige nedenfor vejen - man kan ikke gøre det meget nemmere for sig selv. Børnene kan selv gå i skole og til fritidsaktiviteter.

Villaen er flot og velholdt og rummer et utal af muligheder.

Dejligt køkken/alrum med åben forbindelse til stuen. Fra køkkenet er adgang til helt fantastisk udsigtsterrasse - det er her man drikker sin morgenkaffen, mens man nyder solopgangen. Dejlig stor stue med direkte udgang til solrig terrasse. Fra stuen er der adgang til spisestue, men mangler man et værelse, kan rummet sagtens bruges hertil. Ligeledes på 1. salen findes stort soveværelse med eget badeværelse, børneværelse samt gæstetoilet. Fra smuk spindeltrappe er der adgang til huset 2. sal. Her venter dig en overraskelse - Rummet er helt igennem fantastisk og rummer et væld af muligheder - her er det kun fantasien der sætter grænser - men en ting er helt sikkert - det første der sker, når man kommer derop, er at man drages hen mod vinduet og mod den helt exceptionelle udsigt - uden tvivl en af de bedste i byen.

I stueetagen er der indrettet stort bryggers, viktualier rum, gæsteværelse samt disponibelt rum.

I separat bygning er der indendørs swimmingpool - her er plads til alle børnenes legekammerater - og hvem elsker ikke at have et hjem, hvor alle børnene elsker at komme. Her har de mulighed for en svømmetur - et sted som skal fyldes med lattermilde barnestemmer.

Til huset følger desuden garage samt dejlig nem og overskuelig have.

Huset står klar til jer - er I klar?

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

  • Mai Hallberg Møller

  • Butikschef
  • 25 53 49 94
  • Mai er vores butikschef på Hasseris kontoret. Hun er super skarp fagligt og har nærmest prøvet alt det, der er at prøve indenfor faget - hun har forlængst haft 15 års jubilæum i ejendomsmæglerbranchen. Mai har hele Storaalborg som sin "legeplads", men særligt salg af villaer i de respektive bydele i Aalborg er blandt spidskompetencerne. Også Støvring, hvor Mai er opvokset og stadig har en del familie er et af fokusområderne. Mai er udpræget familiemenneske og det kommer til udtryk på mange måder. Hun elsker at tilbringe sin fritid sammen med familie og venner, men samtidig er hun typen typen, som vågner hver morgen og glæder sig til at komme på arbejde. Mai holder af dage der ikke ens og værdsætter, at der er et hårdt stykke arbejde, der skal leveres.