Haldagervej 31 - Biersted, 9440 Aabybro

SPÆNDENDE EJENDOM PÅ 211 ETAGEMETER SAMT STOR GARAGE PÅ 149 M2

Er du håndværker eller søger du blot en ejendom med stor garage, så skal denne bolig opleves. Her får du ud over en spændende villa på 211 etagemeter også en velholdt og veludnyttet garage på 149 m2. - Sælger har netop renoveret en del af ejendommen, så vi glæder os til at slå dørene op til denne skønne bolig...

SKØN TILBYGNING MED GULVVARME
Ejendommens stue, som ligger i tæt forbindelse med køkken alrummet ligger placeret i en skøn tilbygning som nuværende ejer har fået lavet. Med få trin ned fra køkken alrummet ledes man ned i rummet som fremstår lyst og skønt. Fra stuen er der direkte udgang til skøn ugeneret terrasse og have. - Som god besparelse til opvarmningen, har sælger fået etableret træpille-ovn i køkken-alrummet, hvilket giver en fantastisk varme. Stuen har gulvvarme. - Tæt op af køkken-alrummet finder du et af ejendommens badeværelser, som byder på god skabsplads og brusekabine.

VELKOMMEN PÅ 1 SAL..
Ejendommens første sal byder på to gode værelser, hvor af det ene har egen stor altan. Hvem drømmer ikke om let og hurtigt at kunne lufte sine dyner eller måske nyde en kop kaffe på en altan som denne.
KÆLDER MED HØJT TIL LOFTET...
Husets kælder har to gode værelser hvoraf det ene har direkte udgang til haven. Der ud over er der i kælderen stort badeværelse med badekar samt et depotrum. Kælderen har store vinduer, så fremstår lys.

HER KAN EN DRØM GÅ I OPFYLDELSE...Er du håndværker eller går du bare og drømmer om at få en ejendom med en stor garage, så kan drømmen gå i opfyldelse her på Haldagervej 31. Garagen har højt til loftet, aflukket værksted og flot kontor. Der ud over er der på taget etableret solceller, hvilket giver ejendommen endnu en billig varmekilde.

Alt i alt er Haldagervej 31 en rigtig spændende og skøn ejendom, som vi glæder os til at fremvise. Bestil fremvisningen hos Jesper Jensen på tlf. 40276010.


2 STORE BADEVÆRELSER - BEGGE MED GULVVARME
SOLCELLER
FLOT AUBO KØKKEN MED BL.A. COOKER
NYERE TAG OG TAGRENDER
STOR GARAGE MED LUKKET VÆRKSTED OG KONTORBestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Mai Hallberg Møller

  • Butikschef, Ejendomsmægler M.E.L
  • 25 53 49 94
  • Mai er vores butikschef på Hasseris kontoret. Hun er super skarp fagligt og har nærmest prøvet alt det, der er at prøve indenfor faget - hun har forlængst haft 15 års jubilæum i ejendomsmæglerbranchen. Mai har hele Storaalborg som sin "legeplads", men særligt salg af villaer i de respektive bydele i Aalborg er blandt spidskompetencerne. Også Støvring, hvor Mai er opvokset og stadig har en del familie, er et af fokusområderne. Mai er udpræget familiemenneske og det kommer til udtryk på mange måder. Hun elsker at tilbringe sin fritid sammen med familie og venner, men samtidig er hun typen, som vågner hver morgen og glæder sig til at komme på arbejde. Mai holder af dage, der ikke ens og værdsætter, at der er et hårdt stykke arbejde, der skal leveres.