Skolebakken 24, Hasseris, 9000 Aalborg

EN HELT IGENNEM SUVERÆN, JA NÆRMEST MYTISK BELIGGENHED I HASSERIS!

Der er ganske få adresser i byen, der opnår så stor anerkendelse og status, at de nærmest er i en klasse for sig selv. Beliggenheder der er så eftertragtede, at der konkret er købere der udelukkende søger bolig på netop denne vej.
En sådan beliggenhed er der tale om på Skolebakken - og man forstår sagtens hvorfor!

Med sin yderst centrale beliggenhed midt i pletten af Hasseris, med skoven og en af byens bedste skoler, Stolpedalsskolen, som de allernærmeste naboer, skal der ikke megen fantasi til at forestille sig, hvordan du her kan udleve det perfekte familieliv.

Læg dertil at du bor side om side med Aalborg Zoologiske Have, fortræffelige løberuter, skøn natur og lokalt specialvareindkøb i Hasseris Bymidte. Den offentlige transport bringer dig til midtbyen med afgang 150 meter fra din hoveddør. Skolebakken er, som navnet lyder, en kuperet bakke, hvorfra der på toppen er en fremragende udsigt. Allerøverst oppe finder du dette skønne hus, som vi har til salg. Her bor du på toppen, lige ved skoven og med optimal afstand fra Stolpedalsvej, så du undgår selv den mindste larm fra trafik.

Boligen er beliggende omgivet af grønt til alle sider med skolens boldbaner på den ene side, skoven på den anden og husets skønne have på den tredje side. Ejendommen er af nuværende ejer løbende moderniseret og opdateret og er i 2003 elegant tilbygget med supplerende kvadratmeter, således villaen i dag generelt fremstår moderne og indflytningsklar. Boligen rummer i dag 167 rigtig gode bolig kvadratmeter og 60 kvm kælder.

Boligen står klar til fremvisning og ligeledes gør mægleren..

Din fremvisning bestilles hos indehaver af Aalborg Mægleren A/S, Bo Lynge, på mobil 2120 0808

Bestil fremvisning

Hent materiale

Udfyld nedenstående formular for at hente materiale på ejendommen.

  • Bo Lynge Nielsen

  • Indehaver, Ejendomsmægler M.E.L
  • 21 20 08 08
  • Bo er Aalborg Mæglerens stifter, indehaver og daglige drivkraft. Han har mere end 15 års erfaring med ejendomshandel, heraf de seneste 12 år som mægler og siden sommeren 2012 som selvstændig ejendomsmægler. Bo er firmaets specialist på områder som projektsalg og liebhaveri og særligt området omkring Hasseris, har han en stor forkærlighed for. Han er først og fremmest nordjyde og familiemenneske, og han værdsætter ydmyghed, arbejdsomhed og dedikation. Bo holder af, at løse den opgave, der er ekstremt vigtigt for dig: At komme fra et kapitel til et andet - på en tryg og fortrolig måde.